שכמות רפויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכמות רפויות
    מיכל
    09/10/2008

לפני כ 5 שנים נפצעתי בחדר כושר - מהות הפציעה לעולם לא אובחנה עשיתי את מכשיר לחיזוק שרירי חזה ולא ראיתי שהוא על משקל כבד - ואחרי שכיווצתי , הידיים עפו לי אחורה בבת אחת , מיד הרגשתי כאב חד ועז בנקודה שקרובה לעמוד השדרה מתחת לשכמה ימין עשיתי פה ושם פיזיותרפיה - קצת באיחור , מאז אני סובלת ומוגבלת בתנועות , השכמה שלי רםוייה והכתף ממוקמת לא במקומה הטביעי , השרירים מתחלשים לי מאוד מהר בכל אזור הכתפיים והגב העליון וקשה לי לעמוד זקוף כל פעם שאני הולכת לחדר כושר ומנסה לחזק אותם שוב הנקודה העיקרית מתחילהלכאוב ולהגביל אותי ממש .....מה אתם ממליצים לי לעשות , הייתי מוכנה לשלב אימון עם טיפול מידי לאחר כל אימון , האם יש מקום כזה שעןשה את זה ? איזה תרגילין עליי לעשות ??? והאם יש סוג של תרופה שיכולה לעזור לי ( בריפוי לא בהקלת כאב)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שכמות רפויות

הוספת תגובה

• עבר קצת זמן, לא?

ד''ר גל דובנוב-רז
    10/10/2008

לא סיפרת את עברת בדיקה גופנית ע"י אורתופד/פיזותרפיסט/רופא ספורט. דרושה כמובן בדיקה גופנית טובה + צילומים כדי להבין מהם השינויים האנטומיים שאת מדברת עליהם. כדאי לפנות לאחת מהדמויות - אורתופ, פיזותרפיסט או רופא ספורט, על פי הנוחות שלך, לשם תחילת תהליך בירור. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עברתי הרבה צילומים

מיכל
    11/10/2008

עברתי MRI כתף , US , XRAY EMG באף אחד מהם לא מצאו כלום אני חוששת אולי הצילומים לא התמקדו באזור הנכון - הרופאים שולחים לצילום לפי האזור שנראה להם - יכול להיות שטעו ..עייפתי כבר .......תמיד פיזיותרפיה וכירופקטיה מקל אך לא מעלים לגמריי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו