למנהלי הפורום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למנהלי הפורום
    ענת פלדמן
    10/10/2008

כמנהלת שני פורומים מקבילים, לפי מיטב ידיעתי עורכי BEOK מעודדים תגובות גולשים ודיון פורה. חבל שאתם מוחקים תשובות מקצועיות שיכולות לעזור לגולשים (כמו מאיר למשל שסובל מכאבי ראש בלתי מוסברים). הקשר הברור בין גוף ונפש אינו רק נחלתם של ה"רוחנים" וגם הרפואה הקונבנציונלית מוצאת בטיפולים האלטרנטיבים מענה. אבל למה לטרוח? הרי ממילא תמחקו את הודעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למנהלי הפורום

הוספת תגובה

• אנו בהחלט בעד דיון אקדמי פורה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    10/10/2008

המבוסס על עדויות מדעיות, כולל כמובן המלצות תזונה ומרשם לפעילות גופנית. אנו נגד פרסום פרטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

ענת פלדמן
    10/10/2008

פרסמתי את עצמי באופן פרטי, שטחתי זויות וכוונים שונים לטיפול והפניתי לפורום שכן שבניהולי על מנת שיהיה לי יותר קל לענות. כשאנחנו "כחולים" אנחנו עונים תוך כדי זה שהשאלה מולינו, יכולים לשנות ולמחוק. כשאנחנו "אפורים" אין לנו את הפריוילגיה הזו. מנהלי BEOK החליטו כנראה שאני מספיק מקצועית על מנת לנהל שני פורומים, מטרתי היא לעזור לכוון וליעץ, לתת כוון מחשבה נוסף ולתרום. במקרה שלי פשוט טעיתם. וגם אם גולשים תמימים מחוים דעתם רושמים משקיעים ותורמים מהידע שלהם אפשר להתייחס בכבוד. חתימה טובה, ענת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ואגב

ענת פלדמן
    10/10/2008

לתשובתך המרומזת, אני דוקטורנטית (לשעבר) בחוג לצרפתית של אונ' ת"א, הרציתי בחוג במשך 8 שנים, 3 חודשים לפני סיום דוקטורט, ופרסמתי מאמרים בארגומנטציה ותורת השיח באנגלית ובצרפתית, הרציתי באוניברסיטאות ובכנסים בארץ ובחו"ל. נכון, אני מאמנת כושר כי גם סיימתי תואר ראשון בחינוך גופני בוינגייט בהצטיינות ואני גם קואוצ'רית ומטפלת, משלבת בעבודתי טיפול בגוף (כושר ותזונה) ונפש (פילוסופיה, NLP, דימיון מודרך). תשובותי מדעיות ומקצועיות לא פחות משלך, אמנם מתחום אחר אבל אנחנו הרי בעד דיון פורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו