מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למנהלי הפורוםענת פלדמן10/10/2008
כמנהלת שני פורומים מקבילים, לפי מיטב ידיעתי עורכי BEOK מעודדים תגובות גולשים ודיון פורה. חבל שאתם מוחקים תשובות מקצועיות שיכולות לעזור לגולשים (כמו מאיר למשל שסובל מכאבי ראש בלתי מוסברים). הקשר הברור בין גוף ונפש אינו רק נחלתם של ה"רוחנים" וגם הרפואה הקונבנציונלית מוצאת בטיפולים האלטרנטיבים מענה. אבל למה לטרוח? הרי ממילא תמחקו את הודעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנו בהחלט בעד דיון אקדמי פורה
ד''ר נעמה קונסטנטיני10/10/2008המבוסס על עדויות מדעיות, כולל כמובן המלצות תזונה ומרשם לפעילות גופנית. אנו נגד פרסום פרטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא
ענת פלדמן10/10/2008פרסמתי את עצמי באופן פרטי, שטחתי זויות וכוונים שונים לטיפול והפניתי לפורום שכן שבניהולי על מנת שיהיה לי יותר קל לענות. כשאנחנו "כחולים" אנחנו עונים תוך כדי זה שהשאלה מולינו, יכולים לשנות ולמחוק. כשאנחנו "אפורים" אין לנו את הפריוילגיה הזו. מנהלי BEOK החליטו כנראה שאני מספיק מקצועית על מנת לנהל שני פורומים, מטרתי היא לעזור לכוון וליעץ, לתת כוון מחשבה נוסף ולתרום. במקרה שלי פשוט טעיתם. וגם אם גולשים תמימים מחוים דעתם רושמים משקיעים ותורמים מהידע שלהם אפשר להתייחס בכבוד. חתימה טובה, ענת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהואגב
ענת פלדמן10/10/2008לתשובתך המרומזת, אני דוקטורנטית (לשעבר) בחוג לצרפתית של אונ' ת"א, הרציתי בחוג במשך 8 שנים, 3 חודשים לפני סיום דוקטורט, ופרסמתי מאמרים בארגומנטציה ותורת השיח באנגלית ובצרפתית, הרציתי באוניברסיטאות ובכנסים בארץ ובחו"ל. נכון, אני מאמנת כושר כי גם סיימתי תואר ראשון בחינוך גופני בוינגייט בהצטיינות ואני גם קואוצ'רית ומטפלת, משלבת בעבודתי טיפול בגוף (כושר ותזונה) ונפש (פילוסופיה, NLP, דימיון מודרך). תשובותי מדעיות ומקצועיות לא פחות משלך, אמנם מתחום אחר אבל אנחנו הרי בעד דיון פורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?