קרן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרן
    עדנית
    05/07/2007

שלום,
    אני בת 23 גוב 1.68 שוקלת בערך 52-53 ק"ג. אני עושה 5 פעמים בשבוע כ- 35-40 דק' על מכשיר ביתי אליפטיקל (סקי).
    כחצי שעה לפני האימון אני אוכלת 2 כפות אורז מלא וישר אחרי האימון אני שותה מים, ירקות ללא הגבלה ואוכלת חזה הודו. (בלי פחמימות). האם אני עושה בסדר? מה עליי לאכול לפני ואחרי האמון אם המטרה שלי זה גם לשרוף קלוריות וגם לחזק שרירים (לא לנפחם) כד י שקצב חילוף החומרים יהיה מהיר יותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרן

הוספת תגובה

• את טועה ובגדול

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    16/07/2007

למאמץ שאת עושה אין צורך בתוספת פחמימות, ודווקא אורז מלא עם הסיבים הרבים עלול להגביר את תחושת הכבדות בגוף בעת המאמץ. שתי הכפות הללו מיותרות. התזונה לאחר המאמץ צריכה לכלול בעיקר פחמימות בעלות אינדקס גליקמי גבוה - כגון לחם. אולם - אינך ספורטאי עילית במחנה אימונים והגדרת את מטרתך - "לשרוף קלוריות" ולחזק שרירים. המאמץ צורך אנרגיה ו"שורף קלוריות" - עם האורז שלך ובלעדיו. למעשה, את רק מפחיתה מיכולת הגוף לנצל שומן כמקור אנרגיה... ואת רק מוסיפה אכילה מיותרת. חיזוק שרירים - עדיף על ידי תרגילי התנגדות כנגד עומס, ופחות ע"י תנועות מכשיר האליפטיקל....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו