פעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פעילות גופנית
    דני
    20/10/2008

שלום לרופאים, אני בן 37 סובל מעודף משקל קל וללא בעיות בריאותיות מיוחדות. לאחר שנתיים שלא ביצעתי פעילות גופנית בכלל, חזרתי לפני כשבוע ללכת כל יום כ- 4 ק"מ וכמו כן אימוני כוח קלים. מאז שהתחלתי להתאמן אני מרגיש כאבים לא חזקים ברגליים ובידיים ובמיוחד ביד שמאל (שהיא היד החלשה שלי) כמו כן התכווצויות קלות בשרירים, שעדיין לא עברו מאז שהתחלתי להתאמן. שאלותי הן: האם התופעה שהכאבים והתכווציות לא עברו לאחר שבוע של אימונים נורמאלית? האם המינון אינטנסיבי מדי בשבילי? האם יש קשר בין כאבי צוואר לפעילות גופנית? תודה מראש על כל התייחסות וחגש שמח לכולם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעילות גופנית

הוספת תגובה

• כמה אפשרויות

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    20/10/2008

לדעתי הגזמת קצת בכך שבבת אחת התחלת ללכת כל יום כ-45-60 דקות + אימוני כוח - והנה הגוף מאותת שזה מהר מדי. הסתפק בשלושים דקות 3X בשבוע, ורק אחרי שבועיים -שלושה עלה בהדרגה. יתכן וכאבי היד נובעים משרירים, דיסק צווארי או אפילו מהלב . אם הם נמשכים כל הזמן - סביר שזה שרירי, אם בתנועות/תנוחות מסוימות יתכן וזה דיסק צווארי, אך אם זה רק במאמץ או אחריו, גש אל רופא המשפחה והתחל בבירור בכיוון הלבבי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :-)

דני
    22/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו