מחלת עור ואימונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת עור ואימונים
    אדם
    22/10/2008

שלום רב לאחרונה אובחנתי כסובל ממחלת עור הנקראת פסוריאזיס שמגלה את עצמה בנגעים מכוערים ומגרדים באזורים שונים בגוף. למזלי המצב שלי הוא יחסית קל ואני גם מטופל במשחות כמו דייבובט וטיפולי חשיפה לשמש שמאוד מסייעים. יחד אם זאת רופא העור שלי מדגיש שמצב גופני וכושר טוב עוזר בהתמודדות עם המחלה והקלתה. תמיד הייתי אדם ספורטיבי אך לצערי בשנים האחרונות קצת הזנחתי את הנושא בעיקר עקב כאביי ברכיים חוזרים ונשנים שייתכן והם חלק מאותה המחלה. לכן ברצוני לשאול כיצד אפשר לחזור לכושר טוב וחיזוק סיבולת הלב-ריאה ללא מאמץ גדול מדי על הברכיים? בנוסף אם מוכר לכם אימונים מיוחדים המזוהים כמסייעים לחולי פסוריאזים אשמח לשמוע עליהם. בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלת עור ואימונים

הוספת תגובה

• הליכה כמובן

ד''ר גל דובנוב-רז
    22/10/2008

ולהתחיל בהדרגה. משך ההליכה והקצב - כתלות במצב הכושר שלך, התחל עם 2-3 פעמים בשבוע. כדאי לשלב גם תרגילי התנגדות ("כוח") בחדר הכושר להגברת ההטבה הבריאותית. כעקרון, פעילות ברמה בינונית היא המומלצת לחולים בעלי מגוון רחב של מחלות כרוניות. לא יותר מדי, לא פחות מדי. למשל - הליכה בקצב בו אתה מעט מתנשף, מספר פעמים בשבוע. שא ברכה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו