רכיבת אופניים בדופק גבוה לאורך זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רכיבת אופניים בדופק גבוה לאורך זמן
    שלומי
    06/11/2008

שלום אני רוכב על אופניים כל יום שבת כבר כמה שנים בקיץ באחרון רכבתי כפעמיים בשבוע בממוצע הדופק שלי עולה מאוד מהר- מספיק עליה של כמה עשרות מטר שאני מתאמץ והוא עולה לאזור 185 אני רוכב כ3 שעות ברוטו ומסיים אימונים בדופק ממוצע של 160 בעליות ארוכות הדופק מגיע לאזור 190 לרוב אני מרגיש טוב ורק במאמצים קיצוניים ולעתים רחוקות יש לי קצת כאבים בחזה שעוברים מיד עם מנוחה קצרה אני בן 37 ושוקל 100 גובהה 178 האם זה תקין? כמה זה מסוכן? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מבחן מאמץ

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    07/11/2008

כעקרון לא צפוי סיכון כלשהו, בהנחה ואתה בריא. כדאי לפעמים לעשות מבחן מאמץ שיבדוק את תגובת הדופק שלך למאמץ נתון - כך נראה עד איזה דופק אתה מגיע ובאיזה עומס, ומה מידת הכושר. המבחן גם בודק את הפעילות החשמלית של הלב תוך כדי המאמץ המוגבר. מבחן מאמץ משולב, הבודק גם את שחלוף הגזים במאמץ, יכול גם לזהות את הסף האנאירובי ומידת הכושר בצורה מדויקת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו