התכווצות בשריר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצות בשריר
    דורית
    14/11/2008

שלום אני צעירה בת 24 שחזרה לשחק כדורסל פעם בשבוע, לאחר שלא התאמנתי מאז התיכון (בערך 6 שנים). לאחר האימון הראשון הייתי תפוסה ברוב שרירי הרגל שלושה ימים. באימון השני, לאחר שבוע, נתפסו לי השריר הדו ראשי האחורי של הירך וזמן מה אחריו הארבע ראשי ברגל השנייה. האם יש משהו שאני יכולה לעשות על מנת למנוע שדבר כזה יקרה לי באימונים הבאים? האם עצם זה שלקחתי ריטאלין שעתיים לפני בערך יכול להשפיע על תגובת השרירים? תודה מראש, דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצות בשריר

הוספת תגובה

• סרגל מאמצים?

ד''ר גל דובנוב-רז
    19/11/2008

רצוי לחזור לאט יותר לפעילות - קרוב לוודאי שהגמת. להבא, קחי בחשבון שאת רק חוזרת לכושר, והיי קלילה יותר באימון. לא מוכר קשר עם ריטלין. עם זאת, מה ההגיון לקחת אותו לפני אימון ספורט?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דורית
    20/11/2008

אין היגיון בלקחת אותו לפני אימון אומנם אבל כשיש שעתיים חצי של תכנות שבאות ישר לפני שאני טסה לאימון זה בלתי נמנע אם רוצים לשמור על הריכוז כשיש בעיות קשב וריכוז

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו