בעיות ברכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות ברכיים
    חנה
    15/11/2008

שלום! אני מאמנת כושר. יש לי 2 שאלות בבקשה: ראשית אני מלמדת את כל הגילאים שיעורי חיטוב ועיצוב. יש לאחרונה המון תלונות על כאבי ברכיים. אני מאוד מקפידה על מנח נכון (לא לעבור את קו האצבעות, לא לעמוד על הברכיים זמן ממושך וכו'...) אני גם מקפידה להסביר על המפרק שהוא עדין ורוב התנועות מגיעות ממפרק הירך...ועדיין יש הרבה תלונות לבנות שהתחילו וגם לוותיקות על כאבים חזקים בברכיים. למה זה קורה? יש אפשרות לתת לי כתבה בנושא שאני אוכל לדעת יותר? שאלתי השנייה היא: הגיעה אליי בחורה בת 25 שיש לה אפילפסיה והיא מטופלת עם כדורים, זה בסדר אם היא תתעמל בשיעורים? שיעורי חיטוב ושיעורי אירובי? יש איזושהיא סכנה שכרוכה בכך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות ברכיים

הוספת תגובה

• את או הם?

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    25/11/2008

אם לכל הקבוצה יש כאבים - אולי משהו בהדרכה לא טוב, קשה יהיה לזהות מכאן.. מאידך, אם מדובר במתחילות, לעתים רמת הפעילות הבסיסית הירודה היא גם הסבר אפשרי. קשה יהיה לענות כך, ניתן להעזר בפיזיותרפיסט אשר לו תראי את התנועות ושיחווה דעה.
    כעקרון אין מניעה בביצוע פעילות כגון זו עם אפילפסיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו