גירוד בזמן ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוד בזמן ריצה
    מירב
    21/11/2008

שלום אני בת 31 ונהנת מאוד מפעילות ספורטיבית בעיקר ריצה . לאחר כ10 דקות ריצה מתחיל גירוד בלתי נסבל ואדמומיות באיזור הרגליים והבטן המחייב עצירה של הפעילות. התופעה מתרחשת בעוצמה משתנה גם בריצה בחוץ וגם בחדר הכושר. אני רצה עם בגדים מכותנה מלאה. מקווה שאוכל לקבל פתרון ולחזור ולהתאמן בהקדם תודה מראש מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוד בזמן ריצה

הוספת תגובה

• exercise-induced urticaria

ד''ר גל דובנוב-רז
    25/11/2008

בהחנה וזה לא הביגוד - כי אני מניח שהחלפת - יתכן ומדובר ב- exercise-induced urticaria. המאמץ גורם לשחרור של חומרי דלקת הקשורים למערכת האלרגיה בגוף, וזה הגורם הסביר לתלונותיך. מה עושים? לנסות לא להתאמן בשעות שלאחר הארוחה, לא לקחת נוגדי דלקת/כאבים לפני המאמץ, לא להתאמן סביב המחזור, ובמקרים שזה מאוד מפריע - ניתן לקחת כדור נגד אלרגיה כגון לורסטין. אגב, ניתן להתיעץ גם עם אנשי רפואה משלימה (יש היום בכל הקופות) לגבי הומאופתיה או משהו דומה - שהרבה פעמים עוזרים גם באלרגיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו