הופעת כאבי ברכים עם נעלי ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הופעת כאבי ברכים עם נעלי ריצה
    איל לוי
    27/11/2008

שלום . אני רץ מזה שנים לא באופן ממש סדיר וקבוע.אך אף פעם לא היו לי בעיות או כאבי ברכיים. לאחרונה קניתי נעלי סאוקוני שממש נוחות לי ויושבות טוב על הרגל והתחלתי לרוץ בחוץ ולא על הליכון,אך התחילו לי כאבים בברך ימין אבל בצד של הברך.הדבר מפריע לי במשך היום כאשר אני עם נעליים אחרות. האם יש הבדל בסגנון ריצה על הליכון לעומת באיזור פתוח? היכן אני יכול לקבל חוות דעת מקצועית על סוג הנעלים/ צורת וסגנון ריצה שקיימים אצלי או אפילו הדרכה מקצועית לריצה נכונה.. ??? התאמת מדרסים?? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם אתה רץ בצד כביש?

ד''ר גל דובנוב-רז
    27/11/2008

באזור שאתה מתאר, מחוץ לברך, עוברת רצועה הנוטה לפתח דלקות בעקבות ריצה או רכיבה על אופניים - בעיקר אם הריצה היא בצידו הימני של הכביש.. הלחץ האסימטרי המופעל על הברך גורם זאת. יתכן וישנה אסימטריה בנעליים גם - קשה לי להאמין. ההליכון בולם זעזועים יותר טוב מאשר הכביש, אז תוכל לנסות שם ולראות אם גם זה מכאיב. הדרכה לגבי ריצה תקבל אצל מאמני האתלטיקה - הצטרף למועדון הריצה הקרוב אליך, או בקר באצטדיון קרוב בשעות אחה"צ ושאל סביב. הדרכה לגבי נעליים -בחנויות נעליים מקצועיות, מדרסים - בחנויות האורתופדיה, ולגבי רפואת ספורט - אנו כאן בשבילך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו