מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנייה לייעוץ- היכן כדאימיכל08/12/2008
שלום רב, אני בת 23 ועוסקת בהרבה פעילות אירובית ׁ(בעיקר ריצה, קיקבוקס, ריקוד...) בגלל תחושות של "התפסות" התפחתתי באחרונה את אימוני. עלי לציין שאני גם צמחונית ומתקשה עם צריכת ברזל מספקת וכנראה לא מצליחה להגיע לצריכת החלבונים הנדרשת (הומליצו לי על אבקת מי גבינה). אשמח לשמוע חוות דעת מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני כל הזמן נתפסת וכמובן הכוונה לאן כדאי לפנות על מנת לקבל טיפול וייעוץ כולל ומקיף בנושא (תושבת תל אביב). המון תודה מראש מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה דיאטנית ספורט
ד''ר נעמה קונסטנטיני11/12/2008כדי להשלים את תזונתך הצמחונית בויטמינים, מינרלים, חלבון וברזל- בד"כ ע"י קטניות, ולהתאימה לכמות הספורט הגדולה שאת עושה. אנו מציעים את רקפת שלנו היושבת אחת לשבוע בקניון עזריאלי, - אולם יש עוד דיאטניות באזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אם אוכל רק להוסיף
מיכל12/12/2008ולשאול...האם מדובר בודאות בתזונה או שיכולים להיות גורמים נוספים שמשפיעים? מי יכול לתת לי מענה מלא לשאלותי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור שאופן האימון גם משפיע
ד''ר נעמה קונסטנטיני12/12/2008אימון מאומץ יכול גם לגרום לתלונותיך. אם רק מדובר בתחושת כאבים קלה המופיעה יום-יומיים אחרי האימון בשרירים שהופעלו וחולפת מעצמה (DOMS) - אז אין הרבה מה לעשות. אבל בכל מקרה לאור הרקע שציינת - מומלץ יעוץ דיאטנית ספורט... עם או בלי ההתפסויות..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיתוך מה שנאמר
מיכל21/12/2008אני למדה ומנסה ליישם... המון תודה על הסיוע אני אנסה להגיע למישהו שהתמחה בנושא... רציתי רק לשאול שאלנות נוספת. דופק במנוחה אצלי הוא 60 ואילו דופק בפעילות עצימה כמו ריצה מגיע בקלות לסביבות ה- 190 ואף יותר, שזה דופק שנורא קשה להשאר עליו. האם מדובר בבעיה? כיצד ניתן לשפר זאת? (עד שאגיע לטיפול...) תודה רבה מיכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרמת אימון מוגזמת
ד''ר נעמה קונסטנטיני27/12/2008אין סיבה להגיע לדופק 190, וברור שלא ניתן להתמיד שם. ניתן לומר כי מדובר בבעיה קלה - אך היא לא נמצאת בלב אלא בעצימות האימון.. "הורידי הילוך"..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?