פנייה לייעוץ- היכן כדאי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פנייה לייעוץ- היכן כדאי
    מיכל
    08/12/2008

שלום רב, אני בת 23 ועוסקת בהרבה פעילות אירובית ׁ(בעיקר ריצה, קיקבוקס, ריקוד...) בגלל תחושות של "התפסות" התפחתתי באחרונה את אימוני. עלי לציין שאני גם צמחונית ומתקשה עם צריכת ברזל מספקת וכנראה לא מצליחה להגיע לצריכת החלבונים הנדרשת (הומליצו לי על אבקת מי גבינה). אשמח לשמוע חוות דעת מה יכולה להיות הסיבה לכך שאני כל הזמן נתפסת וכמובן הכוונה לאן כדאי לפנות על מנת לקבל טיפול וייעוץ כולל ומקיף בנושא (תושבת תל אביב). המון תודה מראש מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פנייה לייעוץ- היכן כדאי

הוספת תגובה

• דרושה דיאטנית ספורט

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    11/12/2008

כדי להשלים את תזונתך הצמחונית בויטמינים, מינרלים, חלבון וברזל- בד"כ ע"י קטניות, ולהתאימה לכמות הספורט הגדולה שאת עושה. אנו מציעים את רקפת שלנו היושבת אחת לשבוע בקניון עזריאלי, - אולם יש עוד דיאטניות באזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה אם אוכל רק להוסיף

מיכל
    12/12/2008

ולשאול...האם מדובר בודאות בתזונה או שיכולים להיות גורמים נוספים שמשפיעים? מי יכול לתת לי מענה מלא לשאלותי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ברור שאופן האימון גם משפיע

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    12/12/2008

אימון מאומץ יכול גם לגרום לתלונותיך. אם רק מדובר בתחושת כאבים קלה המופיעה יום-יומיים אחרי האימון בשרירים שהופעלו וחולפת מעצמה (DOMS) - אז אין הרבה מה לעשות. אבל בכל מקרה לאור הרקע שציינת - מומלץ יעוץ דיאטנית ספורט... עם או בלי ההתפסויות..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיתוך מה שנאמר

מיכל
    21/12/2008

אני למדה ומנסה ליישם... המון תודה על הסיוע אני אנסה להגיע למישהו שהתמחה בנושא... רציתי רק לשאול שאלנות נוספת. דופק במנוחה אצלי הוא 60 ואילו דופק בפעילות עצימה כמו ריצה מגיע בקלות לסביבות ה- 190 ואף יותר, שזה דופק שנורא קשה להשאר עליו. האם מדובר בבעיה? כיצד ניתן לשפר זאת? (עד שאגיע לטיפול...) תודה רבה מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רמת אימון מוגזמת

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    27/12/2008

אין סיבה להגיע לדופק 190, וברור שלא ניתן להתמיד שם. ניתן לומר כי מדובר בבעיה קלה - אך היא לא נמצאת בלב אלא בעצימות האימון.. "הורידי הילוך"..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו