מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הורדת מסת שומןאילי19/07/2007
שלום ,אני בת 30 ,גובה 1.60. שוקלת 62 קילו .לפני יותר משנה עברתי לגור בארה"ב בעקבות לימודיו של בעלי והוספתי למשקלי 10 קילוגרמים נוספים עד שגיליתי את ההרכב התזונתי של המזון פה זה היה מאוחר מידי...האוכל פה כל כך שמן שזה מפחיד!!! בכל אופן , לפני כשלושה חודשים התחלתי ללכת לחדר כושר בין 4-5 פעמים בשבוע למשך כשעה -שעה וחצי אני עושה בעיקר שיעורי אירובי ומשתדלת לאכול בריא ולא לאכול מעל 1400 קלוריות ביום אני מרגישה כי גופי קצת התעצב אך המשקל לצערי אינו משתנה לא משנה מה אני עושה .אני מעולם לא נזקקתי לדיאטה בעבר (עד המעבר..) ולא מבינה מדוע אני לא מצליחה להוריד במשקל
שאלה נוספת : האם ממולץ ללוות את הדיאטה בDietary supplement ?
בתודה מראש
אילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את נהדרת - המשיכי כך
ד''ר נעמה קונסטנטיני19/07/2007שלום אילי,
אנו מכירים היטב את הפיתויים בארה"ב. גודל המנות, וה- free refills של כוסות בגודל דלי וההיצע הגדול הם אויב אכזר. נשמע כי את פעילה מאוד - וזה הכי חשוב. אנו שמחים לשמוע כי את אוכלת בריא וגופך מעוצב יותר לטעמך. קשה להאמין שאת ידעת כמה קלוריות את אוכלת. אל תשכחי שלא הכל באמת נספר, כמה שננסה, ואנו מפספסים בגדול את ההערכה של הצריכה האנרגטית שלנו. אם גופך התעצב - עזבי את המשקל האבסולוטי. אל תשכחי שלעתים הרכב הגוף משתנה, אנו מעלים מסת שריר ומורידים שומן, כך שההרכב משופר - אך המשקל נשאר דומה...
אם את מרגישה שאת ממש ממש חייבת, ניתן לבצע בדיקת של קצב מטבולי במנוחה (RMR - resting metabolic rate) ולפנות לדיאטנית שתרכיב תפריט מדויק יותר.
אין שום יתרון בתוספים - והזהרי גם מהלהיט החדש בארה"ב -Alli - תרופת הרזייה שנמכרת בכל מרכול. אין די מידע לגבי תופעות הלוואי לטווח הארוך.
בהצלחה ותודה על שאלתך!
חיזרו בשלום!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?