פציעת ספורט, פגיעה בברכיים מכדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת ספורט, פגיעה בברכיים מכדורגל
    angel
    17/12/2008

שלום אני בת 27 ונפצעתי לפני כ3 שנים לערך בברכיים, הפציעה היתה די קשה זאת היתה התנגשות בין ברכיים, אבל אני זו שנפגעתי בצורה קשה, השחקנית שהתנגשה בי יצאה ללא פגם (אני שחקנית כדורגל לשעבר) כתוצאה מההתנגשות לא יכלתי ממש לזוז צלעתי בצורה נוראית ופונתי לבית חולים, אפילו היה לי חום כנראה זה התפתח לדלקת או משהו כזה... לאחר מספר בדיקות לא נמצא חשש לא לשבר, ולא למים בברך, ואין ספור צילומי רנטגן לא גילו משהו ספציפי...וגם מיפוי עצמות שעשיתי לא גילה משהו חריג, אך הכאבים ישנם...ולא פוסקים ובמיוחד כל חורף אני מרגישה יותר כאבים בגלל הקור... הלכתי לרופא מומחה שמתעסק ברפואת ספורט, רופא פרטי ,הוא שלח אותי לסדרת פיזוטרפיה שבה עשיתי טיפולים שונים כגון זרמים בקור, ובחום...החום קצת יותר הועיל לי מאשר הקור... ושסיימתי עם הפיזיוטרפיה לא חזרתי לאותו רופא, למעשה הוא אמר לי לקנות גם מן תומך כזה כמו תחבושת אלסטית מלווה עם סיליקון משהו כזה (לא קניתי) ומאז עברה חצי שנה כמעט או שנה, וחזרתי לשחק...עשיתי טעות כי ההחלמה היתה קצרה מדי ושוב לא יכלתי לשחק, עכשיו אני כבר שנתיים לא שחקנית פעילה, אבל עושה כושר בבית, והליכה וכאלה...אבל הכאבים אינם פוסקים, אני לא יודעת מה לעשות, ניסיתי כדורים כמו אטופן ונירוסין אבל אמרו לי שזה פוגע בקיבה (אטופן) ונירוסין בכבד...אז רק בשעת הצורך שממש כואב לי אני לוקחת הייתי רוצה לדעת אם יש טיפול (ראיתי בפרסומים באינטרנט אודות הטיפול אפוס,טיפול חדשני לבעיות ברכיים) השאלה אם יש טיפול שיכול לעזור לי למרות שלא אובחנה אצלי בעיה מסויימת או שיש בדיקה יותר מעמיקה אולי זה משהו בסחוס או ברצועות, זה נראה לי מוזר שלא עלו על שום דבר ואני סובלת מכאבים, זה די פוגע לי בעבודה (אני לא יכולה לעמוד מספר שעות ממושך) ואני לא יכולה לעשות תרגילים כשאני כושר למשל על הברכיים, יש לי גם פחד שאעשה נזק יותר חמור... אשמח לעזרה וייעוץ אם תוכלו לעזור לי בנושא, אני אודה לכם מאד... כפי שראיתם אני בת 27, בחורה צעירה עוד לא נשואה אומנם ,אבל אני לא רוצה לחשוב על כך שאהיה בהריון ואצטרף לשאת את משקל העובר על הברכיים, אני רק חושבת על זה וכואב לי חחח תודה רבה לכם.... יום מוצלח :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• את והמטפלים

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    19/12/2008

הסיבה העיקרית שכאביך לא חלפו היא כי אינך מבצעת את מה שהומלץ לך - את בעצמך מודה. יש הרבה סיבות לכאבים בברכיים, ורובן הגדול לא נראה בהדמיות אלו ואחרות, ולרובן הגדול הטיפול המומלץ הוא אכן פיזיותרפיה. אך יש לבצע אותה. ואם מומלץ תומך לברך - יש לקנות אותו.. ואם צריך לחזור לביקורת רופא הספורט - אז צריך לחזור.. ולא למשוך 3 שנים ולשאול שאלות בפורום...
    כעקרון הטיפול ע"י הכדורים הוא זמני, ואטופן דווקא אינו פוגע בקיבה כל כך.
    לכן העזרה האמיתית שנוכל לתת לך היא שתשובי אל רופא הספורט או אורתופד ברכיים, בצעי את הפיזיותרפיה, וקני את תומכי הברכיים או את נעלי האפוס, כמומלץ לך. בהצלחה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חיכיתי רק לייעוץ שלכם...

angel
    19/12/2008

איזה תשובה באמת כל הכבוד לך... כאילו ישבתי וחיכיתי 3 שנים כדי לבוא ולכתוב בפורומים ,ברור שעשיתי פיזיוטרפיה והלכתי לרופא ספורט, נכון לא חזרתי אליו כי באותו זמן הרגשתי הטבה לאחר הפיזיוטרפיה ולא קניתי את התומך כי זה עולה הרבה כסף, ולא היה לי בזמנו אז זה לא אומר שאתם צריכים לרדת פה על כל מי ששואל לעזרתם... ממש לא יפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו