פציעת גב תחתון, בקע דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פציעת גב תחתון, בקע דיסק
    רועי שבתאי
    05/01/2009

שלום , שמי רועי שבתאי ואני בן 24 אני סובל כבר 6 שנים מאותה בעיה - בקע דיסק , כל השנים הללו עסקתי בספורט חובבני לא מקצועי וסבלתי מכמה התקפים חזקים שריתקו אותי לפרק זמן קצר(שבוע). היום אני מתאמן בחדר כושר , שוחה, ורוכב אופניים מידי פעם. הייתי רוצה לדעת איך יכולים להשפיע תרגילים מסויימים בחדר הכושר והאם יש צורך בהפחתה או בסינון תרגילים מסויימים, ואם כן אז איזה. אשמח לדעת פרטים מדויקים , ואם לא מכאן אז אשמח לקבל הכוונה לייעוץ המתאים. תודה רבה, רועי שבתאי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פציעת גב תחתון, בקע דיסק

הוספת תגובה

• בוודאי

ד''ר גל דובנוב-רז
    08/01/2009

עקרון חשוב בעת שמירה על גב ודיסק - הוא ייצוב הגו ע"י חיזוק שרירי ליבת הגוף (בעיקר בטן וגב) והפעלתם בעת ביצוע התרגילים. כלומר, כשאתה מבצע אימון בחדר הכושר, הקפד לכווץ מעט את שריר הבטן תוך כדי העבודה. לעזרה נוספת ניתן לפנות לאנשי הפילאטיס, אשר למעשה מתרכזים בעבודה על שרירים מייצבים אלו. תהנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו