כאב והגבלה ברגל ימין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב והגבלה ברגל ימין
    מזי
    06/01/2009

שלום רב, אני רוקדת שנים רבות, כנראה כתוצאה מתרגילי מתיחות החל לי לפני חודשיים כאב שמסרב לעבור ברגל ימין באזור הקן שבין האגן, מתחת למפשעה -בין הרגלים מצד ימין, אף פעם לבעבר לא נתפס לי או כאב לי באזור ך שאני אפילו לא יודעת מה מקור הכאב ואיך לטפל בו, בגלל עצמות האגן אני לא יכולה למשש את אזור הכאב רק לחוש בו ובמגבלה שלו על תנועות הרגל שלי בכל פעם שאני מנסה להניף את הרגל הצידה או קדימה עם קצת זווית הצידה (הכאב מתחיל אם אני מרימה את הרגל ביותר מ90 מעלות, זב אזור די מוזר והעובדה שאני לא יכולה למשש בדיוק את המקום אף מחמירה את המצב כי אני לא יודעת עם פגעתי בשריר או רצועה (בכל מצב זה לא העצם) ולא יודעת איך לטפל או מה לעשות, ניסיתי מנוחה של שבועיים וקצת וגם זה לא עזר, בעת הרמת הרגל הכאב חזק ולא מאפשר לי למתוח ולהרים את הרגל למעלה, יש סיכוי שאתם יכולים לעזור או מזהים את מקור הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב והגבלה ברגל ימין

הוספת תגובה

• מתיחת שריר

ד''ר גל דובנוב-רז
    08/01/2009

ברור שמתחת מדי, לפי התאור אני מניח שמדובר בקבוצת השרירים שתפקידה לקרב את הירכיים זו לזו. אם את אכן פעילה הרבה וצריכה לחזור לפעילות בהקדם, מומלץ בדיקה ע"י רופא משפחה/ספורט/ אורתופד, לשם מתן קורס קצר של נוגדי דלקת ועזרה של פיזותרפיסט בביצוע תרגילים מתאימים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו