כאבי ברכיים עקב הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ברכיים עקב הליכה
    טליה
    07/01/2009

לאחר כ-4 חודשים של תרגילי הליכה בחוץ במהירות גבוהה, על סף ריצה, למשך 40-60 דק' כמעט מדי יום ביומו, הופיעו אצלי כאבי ברכיים. בעבר היו לי כאבים כאלה, שנעלמו כמעט לגמרי אחרי חיזוק שרירי הרגל בשיעורי התעמלות מסודרים במכון הכושר. ההליכה כרגע מועדפת עליי, אבל בגלל כאבי הברכיים אני תוהה אולי אני צריכה להפסיק את ההליכות. האם כך הוא והאם יש הצעה איך למנוע את הכאבים ובכל זאת להמשיך ללכת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ברכיים עקב הליכה

הוספת תגובה

• לא להפסיק - להפחית

ד''ר גל דובנוב-רז
    08/01/2009

הורידי את הקצב, וחזרי לבצע את תרגילי החיזוק שעזרו לך בעבר. התופעה מוכרת ואין הרבה אפשרויות טיפוליות - צריך למצוא את סוג ואופי הפעילות שאינה מכאיבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה מכאיבה לברכיים

טליה
    09/01/2009

תודה תודה על התשובה הנבונה. האם לנעליים יש איזו השפעה? אם כן- על מה ללכת? (אני מתכוונת לשתי המשמעויות) כי יש לי העדפה לנעליים עם עקב קטן של כ-3 -2ס"מ, ויש לי גם זה חצי שנה מדרסים מקצועיים מעולים, שמאוד שיפרו את היחסים שלי עם הרצפה. האם למיתוס הפופולרי: בולמי זעזועים- אכן יש בסיס. ושוב תודה על ההתייחסות הרצינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הנעל חשובה מאוד

ד''ר גל דובנוב-רז
    12/01/2009

היא הממשק בין הגוף לרצפה. לאחרונה הופיעו בולמי זעזועים מאוד משמעותיים בעקבי הנעליים, מתוך ההבנה של חשיבות הפחתת הזעזוע + ניצול הקפיץ ליעילות הליכה גדולה יותר. לפעמים צריך חנות ריצה מקצועית כדי להתאים את הנעל נכון.. לא תמיד הבחורצ'יק בחנות שבקניון (בלי לפגוע!) יודע להתאים את הנעל נכון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו