דחוף:מתאמנת למרתון ומשהו לא בסדר...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף:מתאמנת למרתון ומשהו לא בסדר...
    קארן
    24/07/2007

שלום רב אני בת 34 מתאמנת למרתון עד לפני 3 שבועות הכל היה ע"פ התוכנית אך פתאןם חלה נסיגה ועכשיו הגעתי לתחתית צמרמורות כאב בטן קל הולך ובא דופק נמוך לא מצליחה לרוץ הכל בכח ואז נשברת אחרי 30 דקות רצה בקצב איתי יחסית הרגלים ה4 ראשי לא נותן לי הוא נוקשה וקשה.
    עשיתי בדיקות דם לוקחת ברזל מאגרי הברזל בסדר גמור יחסית לתמיד B12 תקין חומצה פולית תקינה.
    הדבר היחיד הוא כדוריות הדם האדומות מתחת לגבול תחתון ולדעתי עוד ירד אני כל הזמן ישנה התאבון בסדר
    הרופא טוענת שאולי אולקוס- אבל מה זה קשור לרגליים אני לא שמנה אוכלת כל הזמן אז כך שזה אולקוס אין צרבות.

אשמח לעזרה דחופה!!!!
    אוכלת חלבון חטיף,טונה אורז סלט,קוטג,ריקוטה,טחינה.
    לוקחת מולטי ויטמין BCAA CQ10
    תודה
    קארן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דחוף: דרושה פגישת ייעוץ...

ד''ר גל דובנוב-רז
    24/07/2007

לאור מורכבות הרקע והתלונה, וחשיבות התחרות (מרתון ברלין?) - לא ניתן לנהל את השיחה והבדיקה דרך התכתבויות.... מומלץ כי תפני בהקדם ליעוץ ע"י רופא/ רופאת ספורט מקצועיים. גם אנו לשרותך. בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו