לחץ דם וכדורי מלח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ דם וכדורי מלח
    אורי
    31/01/2009

בבדיקה שיגרתית התגלה שיש לי לחץ דם מעט גבוה אני רוכב רכיבת שטח וכביש 3 פעמים בשבוע בן 50 ובריא בדרך כלל האם לקיחת כדורי מלח (מונע ממני את ההתכווצות ) מזיקה במקרה של לחץ דם? מאז שאני יודע על הקשר בין מלח ללחץ דם גבוה אני לוקח את כדור המלח רק בזמן ארוע של התכווצות תוך כדי רכיבה (משתדל כמה שפחות) (לא יודע אם קשור, בזמן האחרון אני מרבה להשתין גם ללא קשר לשתיה מרובה-מה הסיבה?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ דם וכדורי מלח

הוספת תגובה

• מלח הגורם העיקרי ליתר לחץ דם...

ד''ר גל דובנוב-רז
    02/02/2009

ולכן כמובן שעליך לחדול מהכדורים. השיתון המוגבר יכול להיות הפרשת המלח המוגברת בשתן המושכת עמה מים. כך פועלים הכדורים המשתנים, שהם גם תרופות ליתר לחץ דם. לא מבין למה יש לך התכווצות - אולי אתה שותה יותר מדי מים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא מובן לי

אורי
    03/02/2009

שתיית מים גורמת להתכווצויות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא - ירידת המלח בדם עלולה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    08/02/2009

בעיקר באנשים שמזיעים הרבה ושותים יותר מים מהאבדן - י שמיהול של המלח בדם וזה יכול להסביר את תלונותיך. זה יכול להיות עניין רציני, מומלץ פגישה שבה נברר בדיוק כמה אתה שותה באימון, מה לחץ הדם ומה עוזרים כדורי המלח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו