ספורט לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספורט לאחר לידה
    תמי
    29/07/2007

שלום רב!
    אני נמצאת ימים ספורים לפני לידת בני הראשון (טפו טפו טפו), ואני עדיין מבצעת הליכה יומית של 30 דקות בחדר הכושר.
    יש לציין כי אני מתאמנת בחדר הכושר כבר שנים... שאלתי היא- על פי דעתכם המקצועית, מתי אני אוכל לחזור לפעילות מלאה בחדר הכושר?
    כמה זמן אחרי הלידה אוכל לבצע פעילות אירובית מאומצת ופעילות אנ-אירובית? בתודה מראש, תמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספורט לאחר לידה

הוספת תגובה

• מזל טוב!

ד''ר גל דובנוב-רז
    02/08/2007

אנו מקווים שילדת בשלום/ תלדי בשלום בקרוב, ושתדעו רק נחת מבנכם הבכור. עצה קטנה: אל תשכחי לפנות זמן לעצמך - מאוד קל להסתחרר אחרי הילד 24 שעות ביממה. קראי קצת ספר, תישני כשהוא ישן - וחדשי את הליכתך בהדרגה כשתוכלי. אין בעיה.
    לגבי ביצוע פעילות מאומצת יותר, עמדת האקדמיה האמריקאית למיילדות ולגינקולוגיה היא, כי בהעדר סיבוכים ידועים כלשהם, ניתן לחדש את הפעילות בהדרגה על פי תחושותייך - אפילו תוך מספר ימים מהלידה. לא לשכוח - בהדרגה! גופך שונה מאוד ממה שהתרגלת בחודשים האחרונים, מבחינה אנטומית והורמונלית.
    אם הלידה לא היתה "חלקה" חלילה, מומלץ להתיעץ שוב תוך עם המידע הנוסף.
    לגבי פעילות בזמן הריון - יש לחדול מיד באם מופיעים מיחושים כלשהם: צירים, דימום נרתיקי, קוצר נשימה, סחרחורת, כאב ראש, כאב בחזה, חולשת שרירים, ירדה בתחושת תנועות העובר או דלף מי שפיר. חשוב להמנע מפעילויות בהן יש סכנת חבלה בטנית, כגון רכיבה על אופניים.
    ושוב - שיהיה במזל טוב ואושר רב...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על תשובתך!

תמי
    05/08/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו