דופק מהיר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מהיר
    דב הלל
    12/02/2009

גיל 63 לחץ דם מטופל ע"י כדורים, אני מתאמן שלוש פעמים בשבוע על מכשיר הליכה כארבעים דקות בחודש האחרון מספר פעמים חזרה התופעה הבאה בהגיעי לדופק 120 מתחיל הדופק שלי להשתולל ועולה מהר בין 130 ל 150 אפילו שאני מפסיק להתעמל, בתחילה חשבתי שזה נפילת סוכר אבל זה קורה אפילו אחר שאני אוכל, הלכתי לקרדיולוג והוא שלח אותי לבדיקת מאמץ והבדיקה היתה תקינה מה טיב התופעה היש בה מן הסכנה וכיצד מטפלים בה? תודה מראש על הרצון להיות לעזר בכבוד רב דב הלל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מהיר

הוספת תגובה

• שלום דב

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    14/02/2009

האם מדובר במד דופק אלקטרוני? האם יתכן שזו שגיאת מכשיר, או שמא אתה גם מרגיש את הדופק המהיר? יתן וזה קשור לכדורים (פרט איזה אתה לוקח). האם התופעה מופיעה בתדירות גבוהה יותר כעת ? הכי קלאסי יהיה לתפוס את התופעה במבחן מאמץ נוסף, כדי לראות בדיוק את הפעילות החשמלית של הלב בזמן זה, אך כלום לא מובטח. תן עוד פרטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו