מחלת מפרקים ופעילות אירובית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלת מפרקים ופעילות אירובית
    עינב
    21/02/2009

שלום לד"ר, אני בת 23, חולה בדלקת מפרקים סיסטמית מזה 15 שנים. בשנים האחרונות המחלה נרגעה ואני רוקדת סלסה פעם בשבוע עד פעמיים, הרגלתי את הגוף ולמרות בעיות בקרסוליים הכל בסדר. לאחרונה התחלתי לעשות תרגלי בטן וכח ונסיון להפחית שומן כדי להגיע לבטן שטוחה, חשוב להדגיש שאני ממוצעת סך הכל , 147 ומשקל 45. הבעיה היחידה מתחילה כשאני רוצה לעסוק בשריפת שומן בהקשר של הבטן. כואב לי בריצה ,באופניים ואני לא מוצאת פעילות ספורטיבית של שריפת שומן שלא תכאיב לי במפרקי בהקרסוליים שהם הבעייתים (לא נראה לי שסלסה זה הפתרון). איזה עוד פעילות שריפת שומן אני יכולה לעשות כדי לשרוף שומן פרט להליכה מבלי לפגוע במפרקים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• "שריפת שומן"

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    21/02/2009

נכון לעכשיו, ע"פ התקדמות המחקר בתחום בתחום הפיזיולוגיה של המאמץ - אין "שריפת שומן". קלוריה היא קלוריה, ואם הוצאת 100 אז הוצאת 100, לא משנה איך. בשבילך תרגילים אירוביים של טווחי תנועה מומלצים מאוד - כגון אופניים, בהן אין נשיאת משקל ולא צפוי לכאוב, או מכשיר האליפטיקל, לשם שמירה על טווח תנועה של המפרקים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו