עזרה דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף
    עפרי
    23/02/2009

אני מתאמנת קבוע בחדר כושר פעמים,שלוש בשבוע. בדרך כלל הייתי רצה. לפני כחודש וחצי התחלתי גם לעשות אימונים על הסטפר, והתחטבו לי מאוד הרגליים. נהייתי חולה לחמישה ימים, לכן קרה שלא הזזתי הרבה את הרגליים במשך הימים האלה, ויש לציין שרזיתי במשך המחלה בשאר חלקי הגוף, חוץ מהרגליים משום מה הן השמינו. חשבתי שאני אחזור לחדר כושר, והן יחזרו לעצמן, אך ככל שעשיתי יותר פעילות גופנית הן יותר השמינו. התחלתי לאכול פחות כי אולי זה עניין שאני אוכלת יותר מידי, אך עדיין הרגליים לא רזו חזרה. וכל שאר חלקי הגוף רזו משמעותית. אחרי שלושה שבועות ככה, החלטתי לעשות אולי פחות אימונים. וכאשר זה לא עזר. החלטתי לעשות הפסקה לשבוע. המצב השתפר קצת, אחרי שבוע עשיתי הליכה של שעה ככה , ולא הליכה מהירה. והן השמינו מההליכה! מה לעשות כדי להחזיר אותן למצב הקודם?? זה קורה מאימוץ יתר של השרירים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף

הוספת תגובה

• בעיה קלה..

ד''ר גל דובנוב-רז
    24/02/2009

עפרי היקרה,
    את מתארת שינויים מאוד קיצוניים לכאורה, שקרו בזמן מאוד קצר. האם הג'ינסים מאשרים את תחושותיך? רגליים אצל אישה בד"כ לא מתחטבות כ"כ מהר, וגם לא "משמינות" כל כך מהר...כנ"ל לגבי שאר הגוף, 5 ימים מחלה לא משפעים כל כך דרמטית כמו שאת מתארת. העובדה שרשמת"דחוף" בהודעה גם היא קצת מדאיגה.. אולי כדאי לקבוע פגישה עם ד"ר קונסטנטיני ולדון בנושא דימוי הגוף . בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו