כאב בחלק הפנימי של הברך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בחלק הפנימי של הברך
    ofer
    25/02/2009

שלום, בן 29, עוסק בספורט ובריצה (כ 30-40 ק"מ בשבוע). לפני כ 6 חודשים בעת משחק טניס התחילו כאבים בחלק הפנימי של ברך שמאל בחיבור בין הגיד לעצם. אורטופד אבחן כ pes anserinus bursitis והפנה אותי לפיזוטרפיה. לאחר כחודש טיפולים אני מרגיש את הכאב (כאב קל) בריצה ובעת מתיחת השריר כאשר מבצע תרגיל מתיחה לרגל הכואבת. אין מגבלות על תנועת הברך. צילומי רנטגן ואולטראסאונד תקינים. כעת המצב הוא שהכאב מורגש לאחר ריצה בחלק הפנימי של ברך (בחיבור הגיד לעצם) ובעת מתיחה קדימה. כאשר אני רץ יש שיפור ברמת הכאב אבל לאחר ריצה חוזר למצב הקודם. אין שום מגבלה בהליכה כיפוף, עליה וירידת מדרגות. אשמח לדעתכם. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בחלק הפנימי של הברך

הוספת תגובה

• פזיותרפיה ופיזיותרפיה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/03/2009

שם סוד ההצלחה של רוב הכאבים הללו. מנוחה יחסית והפחתה קלה בעוצמת הפעילות גם יכולות לעזור. אפשר לעבור לאופניים לתקופה מסוימת? (בלי ליישר את הרגל, שלא יורגש הכאב). ניתן לנסות קורס קצר של כדורים נגד דלקת שירשום לך הרופא. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו