כאב שריר בחיבור הפנימי של הרגל לאגן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב שריר בחיבור הפנימי של הרגל לאגן
    גיא
    25/02/2009

שלום, אני בן 34 שוקל 70 ק"ג וגובה 190 ס"מ. עוסק בגלישת גלים לא מקצוענית ושוחה 3 פעמים בשבוע קילומטר - חי חיים בריאים, לא מעשן. לפני מספר חודשים שמתי לב במהלך הגלישה שיש לי כאב שרירי בחלק הפנימי של הרגליים בחלק העליון לקראת החיבור לגוף. תחושה זו התפתחה כך שאפילו הרגשתי את הכאב ביציאה והכניסה מהאוטו(בתזוזה של הרגל) או אפילו כאב עמום כשאני יושב על הכסא בעבודה בזוויות מסוימות. בתחילה הלכתי לכירורג ששלח לאולטרא סאונד ונמצא בקע מפשעתי 1.3 ס"מ בצד ימין (שכואב יותר משמאל). הלכתי במקביל לאורטופד שאמר שיש לי דלקת בשריר מסוים (שאינני זוכר את שמו) והוא אמר לי לנוח ונתן לי אטופן לשבועיים. כיום, שבוע אחרי סיום האטופן נראה שהמצב לא השתנה ואני מרגיש את הכאב למרות שעדיין לא חזרתי לפעילות ספורטיבית. אני יודע שקשה ליעץ ולנתח אץ המצב דרך הפורום אבל הייתי רוצה לשמוע דעה לגבי הכאב הזה ומה הדרכים שכדאי לי לפעול בהם (כמו לגשת לרופא ספורט או להשתמש בתרופות מסוימות) ובנוסף רציתי לדעת אם הגיוני שהבקע משפיע פה בכלל ולא סתם גילו משהו שהיה שם תמיד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נשמע יותר כשריר ופחות כבקע

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/03/2009

כעקרון מנוחה יחסית מהפעילות המכאיבה יכולה להפיג את הכאב. האם יתכן ונגרמה שם מתיחה מאיזו נפילה ?(בלי להעליב..) . ניתן לנסות להבדיל בין בקע לשריר ע"י בדיקה גופנית למיקום הכאב המדויק. אולי כן כדאי לפנות לרופא ספורט אם עדיין לא חלף. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו