בדיקות דם חריגות, מאימונים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות דם חריגות, מאימונים?
    יהודה
    26/02/2009

שלום רב, ליפני כחצי שנה עשיתי בדיקות דם והם יצאו ממש חריגות, הרופאה נבהלה ושלחה אותי לכל מיני רופאים מומחים בעיקר בדיקות כבד הכל יצא תקין, יש לציין שאני מתאמן שש פעמים בשבוע אימונים עצימים במיוחד ואף ארוכים(אני יודע שזה איננו מומלץ), אני משתדל להקפיד על תזונה נכונה ובריאה, לאחרונה עשיתי שוב בדיקות דם והערכים עדיין חורגים משהו בעיקר הCPK, אשמח אם תגיד לי מה זה כל דבר וממה הוא יכול לנבוע: GOT (AST) עומד על 70. CPK עומד על 2672. RBC עומד על 4.66 HB עומד על 13.6 HCT עומד על 40.3 LUC עומד על 4.3 BASO עומד על 0.0 MACRO עומד על 0.1 MICRO עומד על 0.5 HYPO עומד על 0.2 PLT עומד על 171 אשמח לחוות דעת אנא הסבר לי על מה ולמה, אני מקפיד על בריאותי, מרבית האימון שלי מוקדש ללב ריאה ולמעט חלבון אינני נוטל כלום, אני רץ 4-5 פעמים בשבוע 15 ק"מ, ו5 אימוני כח בשבוע בד"כ הם מתנגשים זה בזה תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• CPK מייצג הרס שריר

ד''ר גל דובנוב-רז
    02/03/2009

ידוע שעולה בעקבות מאמצים כמו שלך. בכל מקרה מומלץ לחזור על הבדיקה בהזדמנות לאחר מספר ימי מנוחה מוחלטת, רק כדי לוודא שערכי הבסיס שלך תקינים. אנמיה קלה עם המוגלובין 13.6 גם היא נפוצה אצל אצנים - גם ע זה כדאי לחזור בהזדמנות לאחר מנוחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו