בדיקת אקו לב או א.ק.ג.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת אקו לב או א.ק.ג.....
    נמרוד
    26/02/2009

שלום, לפני כמה זמן רציתי להתחיל בפעילות גופנית וביקשו במכון אישור רפואי. ידוע לי מתקופת הצבא שיש לי איוושה בלב(לא קשה...). עכשיו אני מעוניין שוב לחזור לפעילות גופנית ואני אוהב לרוץ, אך תמיד שומעים על נערים ויותר מבוגרים שמתמוטטים על ההליכון או באימון... הומלץ לי לעבור בדיקה, רק שכחתי איזה מהן עלי לבקש: אקו לב או א.ק.ג? מה צריך כדי שיאפשר לי לרוץ בשקט?... תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת אקו לב או א.ק.ג.....

הוספת תגובה

• רופא משפחה/ילדים או ספורט

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/03/2009

האם אתה נער? כעקרון ניתן לגשת אל רופא הילדים שלך, לעבור בדיקה גופנית, לקבל הפניה לאק"ג או אקו לפי הצורך (הרופא יחליט) ולקבל אישור לחדר הכושר. אם צריך רופא ספורט - אנו זמינים, כמו גם עוד רופאים שאולי קרובים יותר לאזור מגוריך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא, אני בן 25. רציתי לדעת מה ההבדל

נמרוד
    04/03/2009

בין שתי הבדיקות. כלומר, אם אבצע בדיקת אקו-לב והתוצאות יהיו בסדר- זה מספיק כדי להיות בטוח שאוכל לרוץ בלי חשש? תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרופא יחליט

ד"ר דובנוב-רז
    04/03/2009

אקו רואה את מבנה הלב, אק"ג רואה את הפעילות החשמלית. אלו שתי בדיקות שונות לחלוטין המבוצעות למטרות שונות. נכון ששתיהן משמשות אותנו ברפואת הספורט, אך הרופא שישמע את הסיפור ויאזין ללב יבחר אם בכלל צריך בדיקה נוספת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו