דופק גבוה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק גבוה
    פנינה
    01/03/2009

שמי פנינה אני בת 37 כשנתיים וחצי אני עוסקת בספינינג כ-3 פעמים בשבוע הדופק המקסמלי אליו אני מגיעה (יש לי שעון פולר הוא 178-181) דופק מנוחה שלי 68 רוב הזמן שאני עושה בספינינג אני נמצאת בין 155-170 לאחרונה התחלתי לשלב ריצה העניין שאחרי 5 דקות ריצה במהירות לא גבוהה 8.5 הדופק שלי מטפס מעל 175-180 וקשה לי לרוץ שם יותר מ-10 דקות. איך אחרי כל כך הרבה זמן שאני עוסקת בספורט אירובי הדופק שלי לא יורד? אני מפחדת להיות בדופק גבוה כל כך הרבה זמן. איזה בדיקות כדאי לי לעשות ואיזה מכון מוכר על ידי מכבי ?,אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק גבוה

הוספת תגובה

• כושר הוא סלקטיבי..

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    04/03/2009

את מתארת תופעה מוכרת - כושר טוב בענף אחד, אינו בהכרח משליך לענף אחר. שחיין מאומן או רוכב אופניים, לא בהכרח יתמודד טוב עם ריצה לעומת אצן מנוסה. הכושר הטוב שלך בספינינג הוא ביטוי לכך שדפוס הפעלת השרירים שלך על האופניים טוב ויעיל - מה שלא בהכרח קורה על המסילה..בכל מקרה מדובר אכן בדפקים גבוהים המעידים על מאמץ העצימות גבוהה. בהעדר תלונות בעלות אופן לבבי, או סיפור משפחתי מחשיד, אין צורך בבדיקות מיוחדות. אם בכל זאת ברצונך לבחון את מידת הכושר שלך על האופניים ו/או על המסילה, יש כמה מכונים שעושים זאת, למשל בוינגייט, בת"א או אצלנו בירושלים. ניתן להתקשר ולברר לגבי החזר ממכבי - 02-6406340.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו