כאבים בצידה הימני של הבטן התחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בצידה הימני של הבטן התחתונה
    נמרוד
    11/03/2009

שלום, בעבר(לפני כחודשיים) כתבתי על כאבים שהחלו להופיע באיזור הימני של הבטן התחתונה, מעל המותן. הכאב אינו ממש חזק או משתק, ההרגשה היא כמו מתיחה. נשלחתי ע"י אורתופד לצילום רנטגן של האיזור הכואב וגם של הצד השני. לשמחתי הרופא לא מצא דבר בצילום. אני מתאמן בחדר כושר מזה שנה (אני בן 24 ולפני כן לא התאמנתי כלל ולא הייתי בכושר כלל): 4 ימים בשבוע: בכולם הליכה מהירה כשעה + פעמיים אימוני כוח מתונים - לא מרים משקולות כבדות(מקסימום 6 ק"ג ואם במכשירים גם כן מתון) וביומיים הנותרים+ פעמיים שחיית חזה כ-45 דקות. ואימוני בטן. לצערי, הכאב אינו עובר למרות שבעצת הרופא נחתי כשבוע, ואח"כ המשכתי להתאמן שבועים-שלושה פעמיים בשבוע ואז שלוש פעמים. במקום 4 פעמים..וברוב הפעמים האלה הליכה מהירה בלבד. הכאב כאמור לא חריף אך בהחלט מונע ביצוע פעילות גופנית "כרגיל" ובכיף... כמו כן, ישנם ימים שאני מרגיש מעט חולשה בזרוע הימנית(אך במקרה זה הכאב ממש פחות בהשוואה למותן..) אשמח אם תוכלו לכוון אותי מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה! האם ללכת לרופא נוסף? בקיצור, מה לעשות? תודה רבה! נמרוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• יש לינק?

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    17/03/2009

האם תוכל לתת לינק לשאלה מאז ולתשובתנו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    18/03/2009

אפשר לפנות לרופא המשפחה, אולי יש טעם ב-US בטן כדי לראות מה קורה בפנים. קשה לענות בלי למשש ולראות היכן זה בדיוק. יש הרבה מבנים אנטומיים שבאים בחשבון באזור זה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו