אימון+תזונה. ברקע:קרע בגסטרוקונמיאו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון+תזונה. ברקע:קרע בגסטרוקונמיאו
    SIG
    12/03/2009

מאחר ודילגתם, כנראה בטעות, שואלת שוב. 10.03.09 00:54 שלום, לפני מספר שנים קרעתי את הגסטרוקונמיאוס (קרע חלקי-אבל לא מאחלת את הכאבים לאף אחד ( : ) הקרע היה כנראה כתוצאה מתשישות מצטברת של השריר (הפעילות:בלט קלאסי בהתלהבות של מתחילים), כי מה שגרם לו במיידי היתה קפיצונת, ממש קטנה. מזה מספר שבועות אני מתאמנת בחדר כושר, בעיקר על אליפטיקל וקצת מסילה. אני כבר מרגישה מצוקה בשריר, ולאור ההסטוריה-מפחדת. מעבר לזה, מרגישה גם רגישות בברכיים. אשמח להמלצות תזונתיות ו/או אחרות על מנת להגן על אותו שריר בפרט, ועל מנת לצמצם סיכוי לפציעות בכלל. הרבה תודה ( : (עוד פרטים:בד"כ עושה 45-65 דקות על האליפטיקל , לעיתים ממשיכה עוד על מסילה(20-40), בהליכה. לא יכולה לרוץ וגם לא ללכת מהר-מהירות שמתקרבת לששה קמ"ש כבר גורמת להקרנת כאב ב"שינ'ס"-פרח לי השם בעברית, סליחה, ולא מצליחה להעלות את הדופק לרמה הרצויה בהליכה בלבד)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מקפיצה? לפחות מנסה...

SIG
    15/03/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצות תזונתיות

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    17/03/2009

המלצות תזונתיות אישיות תיתן לך דיאטנית ספורט ותתאים אותן לסדר יומך, לכמות הפעילות שלך ולהעדפות המזון שלך. אי אפשר בפורום..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו