מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- POWER CAPSאורן12/03/2009
שלום רב, אני בן 28 משקל 89 ק"ג גובה 1.77 מטר. מתאמן בחדר כושר כשלוש פעמים בשבוע. בזמן האימון פעמים רבות חש עייפות המקשה עליי לשמור על איכות האימון המורכב מחלק ראשון אנאירובי וחלק שני אירובי שני החלקים במאמץ גבוה יחסית (עבורי). אני נמנע מלהשתמש במשקאות אנרגטיים עקב כמות הקלוריות המצויה בהם, מה שנוגד את מטרת האימון שלי. לאחרונה נתקלתי בתוספים חדשים יחסית: הידרוקסיקאט, אל קרניטין ו-POWER CAPS. תוספים אלה מסייעים בהפחתת עייפות ושריפת שומן. לגבי השניים הראשונים הבנתי כי מדובר בחומרים כימיים וכדאי להימנע במיוחד מהידרוקסיקאט. רציתי לדעת יותר לגבי POWER CAPS והאם יש תופעות לוואי שכדאי לשקול? תודה, אורן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיוק ראיתי את הפאואר קאפס בחנות...
SIG16/03/2009ברכיבים שלהן יש בין היתר טאורין-רכיב מושמץ ממשקאות האנרגיה, הפגזה של קפאין (לא כדאי יותר ליהנות מאספרסו טוב?), אל-קרניטין -שממנו אתה חושש, לעדותך... לא נשמע להיט... אבל אני סתם בנאדם מהרחוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין ליטול שום תוסף
ד''ר נעמה קונסטנטיני17/03/2009ההטבה שזה אמור לתת אינה מוכחת, ולעתים יש סיכונים. קרניטין סה"כ בטוח אך כנראה אינו מועיל, וההידורקסיקט מקושר עם תופעות לוואי משמעותיות. אם לדעתך אתה אינך ממצה את הפוטנציאל - התיעץ עם תזונאית ספורט קודם כל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשימוש בתוסף
אורן17/03/2009דווקא נאמר לי שאלקרניטין רובו עשוי מרכיבים כימיים ולכן פחות מומלץ. מאידך, בהתייעצות עם נס' מאמני כושר בכירים נאמר לי שהם עובדים זמן רב עם מתאמנים המשתמשים בהידרוקסיקט הזוכים לתוצאות ללא תופעות לוואי. מהם תופעות הלוואי המשמעותיות שציינת? ומה לגבי תועפעות לוואי של POWER CAPS? (שהוא רובו עשוי חומרים טבעיים ונועד למעשה להחליף משקאות אנרגטיים מתוך היתרון שהוא יחסית טבעי ולא מכיל את הקלוריות הנמצאות במשקה האנרגיה). תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מדע ויש שמועות
ד''ר גל דובנוב-רז17/03/2009- קרניטין הוא חומר אחד ולא תערובת של חומרים, מיוצר גם בגוף, לא מוכרות תופעות לוואי עמו אך כאמור, התועלת בו אינה מוכחת עדיין
- הידרוקסיקט מקושר למספר מקרי נזק כבדי משמעותי ולאחרונה גם תמס-שריר (רבדומיוליזיס). לא פורסם עדיין מחקר המראה שהוא עובד ושבטוח.
- Power Caps נבדקו בשני מחקרים שפורסמו, בהם לא נמצאה הפשעה על יכולת ביצוע מאמץ.
כאמור, וזו עמדת ארגונים רבים העוסקים בספורטאים ותזונה - תזונת ספורט נכונה מספקת לאתלט את כל הדרוש לו, ואין מקום לשום תוסף מהסוג שציינת. חסוך את הכסף ושמור על הבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?