הפנו אותי מפורום "ספינינג"

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפנו אותי מפורום "ספינינג"
    קרן
    13/03/2009

אני בת 22, 1.70 ואני שוקלת 50 קילו. הבעיה העיקרית שלי היא שאני מלאה בצלוליט ברגליים!אני לא מעוצבת ולא מחוטבת בכלל.הגוף שלי הוא גוף יפה,הבטן שלי שטוחה והרגליים שלי רזות אך הן מלאות בצלוליט כולל הישבן . אני רזה,אני לא בנאדם מלא אף פעם לא הייתי בנאדם מלא.תמיד הייתי רזה. התחלתי ספינינג אבל השאלה היא האם זה יעזור לי? והאם פעילות באופן אינטנסיבי תוכל לעזור לי??אני הולכת המון,אבל זה לא עוזר כי אני רק יורדת במשקל אבל הצלוליט נשאר. השאלה שלי האם אני יכולה להעלים את הצלוליט(אני מבינה שלא ב100%) ע"י ספינינג או כל פעילות אחרת. גם חשוב להגיד שאני מאוד רוצה להעלים את הצלוליט אך אני לא מעונינת שהרגליים שלי יתנפחו ויהיו שריריות,אני בסה"כ רוצה שהן +הישבן שלי יתעצבו ושהצלוליט יעלם בחלקו לפחות. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלוליט קשור לרפואה האסתטית

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    17/03/2009

האמת, במרכזנו אנו מאוד מחוברים עם הרופאים המבצעים טיפולים מסוג זה, ואף מתחילים מחקר הקשור להמסת שומנים אזורית.. אפשר לבוא ליעוץ משולב, יש גם סניף בעזריאלי בת"א.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו