כאבי ראש קבועים אחרי כדורגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש קבועים אחרי כדורגל
    ליאור
    14/03/2009

שלום אני בן 27, וסובל מכאבי ראש (הדומים למיגרנה) כל פעם לאחר שאני משחק כדורגל בשעות היום (בשעות הערב אני יכול להגביר מאמץ ואין שום בעיה) כאב ראש מגיע בצורה קבועה כ-8 שעות לאחר הפעילות ובשיאו הוא פשוט בלתי נסבל ולא מאפשר לי לבצע כל פעילות ואפילו קשה מאוד להירדם איתו. הוא מאופיין בבחילות וכמעט שאין דרך להפסיק את הכאב כשזה מגיע לשיא. לעומת זאת הבחנתי כי במידה ואני מקפיד על שתיית מים בצורה קיצונית ואוכל בננה לאחר הפעילות הכאב יקטן בצורה משמעותית ויאפשר לי לתפקד אם כי עדיין אני אחוש אותו כ-8 ש' לאחר המשחק, בעבר הכאבים היו מגיעים רק לאחר כדורגל לאחרונה הרגשתי גם אחרי אימון ריצה בשעות הצהריים, יש לציין כי כל זה לא קרה לי עד אחרי אירוע של איבוד הכרה שקרה לי בעקבות שתייה מרובה של אלכוהול פעם אחת לפניי כשנה, אך הייתי מאושפז ועברתי המון בדיקות סריקות וצילומים והכל נמצא תקין, רוצה להוסיף כי סבתא שלי מצד אמא סובלת ממיגרנות מקווה שיש פיתרון, כי אני כבר מתחיל להימנע מלבצע ספורט בעקבות החשש מהכאבים שאחרי תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיגרנה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    17/03/2009

מעל 20% מהמיגרנות מופיעות אחרי טריגר של מאמץ - כמו שאתה מתאר. אם זה מופיע בתכיפות כה גדולה, ופמריע לפעילות ולאיכות החיים - ניתן לקבל טיפול מונע למיגרנות מרופא המשפחה או נוירולוג המתמחה בכאבי ראש. המלצות תזונה עיקריות למיגרנה הן המנעות ממעושנים (נקניקים, גבנ"צ) ויין אדום. תרגי שטוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

ליאור
    20/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו