כאב בברך שמאל...?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בברך שמאל...?
    קובי
    14/03/2009

שלום לך כתבתי לך בעבר אני סובל מכאב בברך שמאל בעקבות מכה בפיקה שיצרה גבשושית קטנה בעצם בממצאים של כול הבדיקות אין ממצא מיוחד במיפוי נמצא קליטה מוגברת פטלו פמורלי בבדיקת הc.t האחרונה אין עדות להרס גרמי או לשבר. מבנה גרמי של העצמות שמור יש לציין ציבטות תת כונדרליות עמדה תקינה של העצמות במפרקים הדגמה תקינה של הרקמות הרכות הבדיקה הידנית של האורטופד לא מאבחנת דבר הכאב שלי בפיקה ומסביבה בחלק החיצוני עוד אציין שאין לי חריקות או הרבה קליקים הכאב חיצוני ולא עמוק בברך אני מפחד כי הכאב הכרוני הזה עוד מעט ארבע שנים....אציין שיש לי תנועה מלאה בברך ואין כאב מיוחד בכיפוף? אם תוכלי לעזור לי..??? לשפר להפחית את הכאב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בברך שמאל...?

הוספת תגובה

• פיזותרפיה ופיזיותרפיה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    17/03/2009

ללכת למקום טוב , ולא לשכוח לבצע את התרגילים בבית...אם אחרי כמה חודשים עדיין לא עובר - פנה שוב לאורתופד המתמחה בברכיים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו