כאב ברך שמאל...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברך שמאל...
    קובי
    06/08/2007

סובל מכאב בברך שמאל ממכה שקיבלתי הכאבים התפתחו כשנה וקצת אחרי המכה כאב כרוני כבר כשמונה חודשים..ביצעתי mri ובו נכתב שיש לי עיבוי בגיד הארבעה ראשי בסמוך למאחזו לפיקה נוזל מוגבר במידה מינימלית במפרק בסיכום: נכתב שנראה שמדובר בפרגמנט קטן שנתלש, ללא תזוזה משמעותית, במאחז גיד הארבע ראשי לפיקה ללא ממצא תוך מפרקי מיוחד...אני כבר מתמוטט מהכאבים ומיואש.. מה יש לי??? בתודה קובי...?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ברך שמאל...

הוספת תגובה

• דרוש אורתופד

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    06/08/2007

אם הכאב מאוד מפריע - יתכן ודרוש קיבוע ניתוחי, למרות שהתזוזה אולי מינימלית. עוד אפשרות היא, שהממצא ב-MRI אינו מקור הכאב... יש צורך בהמשך בירור על ידי אורתופד המתמחה בברכיים. בהצלחה והחלמה מהירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב ברך שמאל...

קובי
    07/08/2007

מה זאת אומרת מה שנמצא ב mri אינו מקור הכאב...? למה זה יכול להתקשר....?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעתים יש ממצא מקרי

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    07/08/2007

למרות שנשמע שזה אכן המקור לתלונותיך, לעתים מוצאים בהדמייה משהו אחר שלא בהרכח קשור. האורתופד צריך לוודא שהממצא בהדמיה אכן תואם ומסביר את התלונות בשטח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו