תרגילי בטן בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי בטן בהריון
    רותם
    09/04/2009

למרות שהשאלה נפוצה לא מצאתי תשובתה בפורום...אז אנא ענו לי.
    אני בתחילת הריון(שבוע 6) ושומעת עצות לכאן ולכאן בקשר להתעמלות. התעמלתי לפני כן כפעמיים שלוש בשבוע -פילאטיס ומעגל. איך כדאי להמשיך בהריון? יש לציין שההריונות שלי מאוד קשים לי-עליה מרובה במשקל,כשלושים קילו, שבעיקרם התמלאות נוזלים שכן במצב לא הריוני אני חוזרת למידותי הרגילות (מידה 38)... בעיקר נושא כפיפות הבטן מטריד אותי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי בטן בהריון

הוספת תגובה

• פ"ג בהריון

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    20/04/2009

אכן נשאל הרבה פעמים כאן.. כעקרון כדאי להמשיך בפעילות הרגילה שלך, ואולי כדאי לשים דגש על הליכות ומאמצים בעלי אופי אירובי עם מעט התנשפות, ולשים לב גם לתזונה. מטרמסטר שני מומלץ להמנע משכיבה על הגב ככל האפשר, עקב הפחתה בזרימת הדם לשליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרגילי בטן

רותם
    20/04/2009

כנראה שלא הבהרתי את השאלה, שהיתה יותר ספציפית לגבי תרגילי בטן- בשיעורי הפילטיס שאני משתתפת מלבד העיקרון של שימוש בשרירי הבטן בכל תרגיל, גם עושים המון כפיפות בטן מכל הסוגים. האם יש עם זה בעיה בהריון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד טרמסטר שני אין בעיה

ד''ר גל דובנוב-רז
    21/04/2009

ככתוב..."מטרמסטר שני מומלץ להמנע משכיבה על הגב ככל האפשר, עקב הפחתה בזרימת הדם לשליה.". אלו הנחיות איגוד הגינקולוגים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולם

איתי הר-ניר
    28/04/2010

לא כל התרגילים לחיזוק קדמת הבטן מבוצעים בשכיבה.
    מעבר לכך חיזוק קיר הבטן מומלץ בכל שלבי ההריון לפי ההתאמות שיש לבצע.
    החל מתרגילים איזומטרים, שינוי תנוחות וכ"ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו