שריר שהתכווץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שריר שהתכווץ
    אביטל
    12/04/2009

שלום,
    אני בת 30, מבצעת הליכות במשך שעה במהירות בינונית-גבוהה 2-3 פעמים בשבוע, ובנוסף משתתפת בשיעור התעמלות שבועי שכולל תרגילים שונים של חיזוק, עיצוב, חיטוב ומתיחות.
    לפני כחודשיים הירך האחורי ברגלי השמאלית (מצוואר הברך ומעלה), ומאז הוא לא משתחרר. אני מרגישה שהוא התקצר באופן משמעותי לעומת הרגל השנייה, וזה מקשה עלי מאד בביצוע תרגילי מתיחה של הרגל (אני לא חשה כאבים בשעת הליכה או ביתר הפעולות היומיומיות).
    שאלותיי:
    האם כדאי להמשיך לבצע תרגילי מתיחה לשריר כדי להחזירו למצב הקודם, או אולי עדיף לאפשר לו "לנוח"?
    תוך כמה זמן השריר אמור לחזור לקדמותו?
    תודה מראש,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שריר שהתכווץ

הוספת תגובה

• תיקון ההודעה

אביטל
    12/04/2009

שלום,
    אני בת 30, מבצעת הליכות במשך שעה במהירות בינונית-גבוהה 2-3 פעמים בשבוע, ובנוסף משתתפת בשיעור התעמלות שבועי שכולל תרגילים שונים של חיזוק, עיצוב, חיטוב ומתיחות.
    לפני כחודשיים התכווץ שריר הירך האחורי ברגלי השמאלית (מצוואר הברך ומעלה), ומאז הוא לא משתחרר. אני מרגישה שהוא התקצר באופן משמעותי לעומת הרגל השנייה, וזה מקשה עלי מאד בביצוע תרגילי מתיחה של הרגל (אני לא חשה כאבים בשעת הליכה או ביתר הפעולות היומיומיות).
    שאלותיי:
    האם כדאי להמשיך לבצע תרגילי מתיחה לשריר כדי להחזירו למצב הקודם, או אולי עדיף לאפשר לו "לנוח"?
    תוך כמה זמן השריר אמור לחזור לקדמותו?
    תודה מראש,
    אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיזיותרפיה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    20/04/2009

שם יעזרו לך נבתרגילי גמישות, אולי אולטראסאונד/חשמל ועיסויים לשחרור האזור המכווץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו