מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכוןנועה17/04/2009
כבר כמה שנים אני משתמשת בהליכון כפעילות אירובית- הכולל ריצה, הליכה, ושיפוע...
בפעמים האחרונות אני מרגישה מין פחד כזה שאין לי שיווי משקל ושאני מפחדת ליפול ואני כל הזמן עוצרת ומחזיקה ממש חזק בידיות...
אין לי מושג למה זה קורה. אני אוכלת לפני האימון כרגיל, אין שום שינוי במצב הבריאותי שלי או בסוג האימון...
מה זה ומה אפשר לעשות???
תודה רבה,
נועה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עוד פרטים ובדיקה
ד''ר נעמה קונסטנטיני20/04/2009האם זה בעקבות ארוע מסוים שקרה? יש גם חולשה, סחרחורת, דפיקות לב או קושי בנשימה, שינויי ראיה/ שמיעה לאחרונה וכדומה. הכי טוב לפנות לרופא משפחה/ ספורט כדי לשמוע את כל הסיפור, לעשות בדיקה גופנית טובה ולראות אם יש צורך בבדיקות עזר כלשהן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים נוספים
נועה20/04/2009לא קרתה תאונה או משהו, ואין לי שום סימנים ממה שתיארת, אולי רק דפיקות לב מהפחד ליפול... זה לא קורה לי בהליכה או בהליכה מהירה לא בהליכון... מין צורך לעצור כל הזמן כי אני מתחילה לרוץ ואני מפחדת ליפול, כאילו אין לי יציבות על ההליכון בריצה.
קבעתי תור לרופא משפחה אבל בכל מקרה ממה זה יכול להיות ומה זה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך בדיקה
ד''ר גל דובנוב-רז21/04/2009אין ברירה. לראות אם אכן יש אי יציבות אמיתי של קרסול או ברך, הפרעת שווי משקל או משהו דומה. אולי זה רק ההליכון שמתנדנד?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
נועה21/04/2009הי, תודה על התשובות.
ההליכון בסדר, אולי כי יש טלוויזיה על המכשיר ואני לא רגילה לזה? אבל האמת שכיביתי אותה אז לא נראה לי זה קשור...
האמת שהייתה לי דלקת בגיד המדיאלי בברך שמאל ועדיין לדעתי, כי כשהרגל שלי מכופפת הרבה זמן אז קשה לי ליישר אותה ולדרוך על הרגל (מרגיש כמו movie goer syndrom). אבל אני לא מרגישה כאבים שאני רצה....
אז זה בעיות בשיווי משקל? פגיעה בעצב?
אם העצב נפגע אז יכול להיות שזה משפיע רק בהליכון ולא בהליכה מחוץ לחדר כושר?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך בדיקה
ד''ר גל דובנוב-רז22/04/2009אין ברירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה אותו סיפור קרה לי
דינה02/06/2009אותה תופעה בדיוק היתה לי. הרגשתי חוסר יציבות בשעת ריצה על הליכון והמצב החמיר עד שנאלצתי להפסיק לרוץ. הייתי אצל נוירולוג - הכל היה תקין. עשיתי בדיקה קשה של שיווי משקל באיכילוב (גורמים לסחרחורת מלאכותית ע"י הזרקת מים לאוזן), והכל היה תקין. חשדתי שהתופעה היא תופעה פסיכולוגית (בגלל שינאתי לריצה, במיוחד על הליכון) - ויצאתי לרוץ בחוץ.לתדהמתי רצתי ללא הפסקה וכמעט שלא הרגשתי חוסר יציבות. היום התחלתי שוב לרוץ מעט על הליכון (אני זקוקה נואשות למזגן שבמכון), אבל לצערי אני אוחזת בידיות ההליכון משך רוב זמן הריצה.הגעתי למסקנה שסיגלתי לי את האחיזה כהרגל. אפילו בהליכה מהירה אני אוחזת. חבלללללללל.מתה להיגמל מההרגל הרע הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מצליחה להתגבר על זה
אני02/06/2009זה כבר כמעט לא קורה לי! כיביתי את הטלוויזיה שבמכשיר ואני מתמקדת בנקודה אחת על הרצפה וככה את לא רואה שאת זזה וזה בסדר!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
אובחן חשד לקרע במיניסקוס
זיהום במפרק אחרי ניתוח והאם אפשר לפתור זאת
עזרה בפענוח MRI והבנה מה כל דבר אומר
האם הזרקת סטרואידים גורמת לכך שהמקום יחלים יותר מהר
שכיבות סמיכה שלא בצורה נכונה יכול לגרום נזק לגוף
נזק בלתי הפיך לאצבעות לאחר שיעור קיקבוקסינג
הזרקת סטרואידים בגב התחתון והחלמה
בדיקת סיטי לפריצת דיסק מספיקה או שצריך MRI
שריפה בשריר בשוק לאחר קרע קטן
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?