הליכון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכון
    נועה
    17/04/2009

כבר כמה שנים אני משתמשת בהליכון כפעילות אירובית- הכולל ריצה, הליכה, ושיפוע...
    בפעמים האחרונות אני מרגישה מין פחד כזה שאין לי שיווי משקל ושאני מפחדת ליפול ואני כל הזמן עוצרת ומחזיקה ממש חזק בידיות...
    אין לי מושג למה זה קורה. אני אוכלת לפני האימון כרגיל, אין שום שינוי במצב הבריאותי שלי או בסוג האימון...
    מה זה ומה אפשר לעשות???
    תודה רבה,
    נועה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכון

הוספת תגובה

• צריך עוד פרטים ובדיקה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    20/04/2009

האם זה בעקבות ארוע מסוים שקרה? יש גם חולשה, סחרחורת, דפיקות לב או קושי בנשימה, שינויי ראיה/ שמיעה לאחרונה וכדומה. הכי טוב לפנות לרופא משפחה/ ספורט כדי לשמוע את כל הסיפור, לעשות בדיקה גופנית טובה ולראות אם יש צורך בבדיקות עזר כלשהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים נוספים

נועה
    20/04/2009

לא קרתה תאונה או משהו, ואין לי שום סימנים ממה שתיארת, אולי רק דפיקות לב מהפחד ליפול... זה לא קורה לי בהליכה או בהליכה מהירה לא בהליכון... מין צורך לעצור כל הזמן כי אני מתחילה לרוץ ואני מפחדת ליפול, כאילו אין לי יציבות על ההליכון בריצה.
    קבעתי תור לרופא משפחה אבל בכל מקרה ממה זה יכול להיות ומה זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    21/04/2009

אין ברירה. לראות אם אכן יש אי יציבות אמיתי של קרסול או ברך, הפרעת שווי משקל או משהו דומה. אולי זה רק ההליכון שמתנדנד?...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

נועה
    21/04/2009

הי, תודה על התשובות.
    ההליכון בסדר, אולי כי יש טלוויזיה על המכשיר ואני לא רגילה לזה? אבל האמת שכיביתי אותה אז לא נראה לי זה קשור...
    האמת שהייתה לי דלקת בגיד המדיאלי בברך שמאל ועדיין לדעתי, כי כשהרגל שלי מכופפת הרבה זמן אז קשה לי ליישר אותה ולדרוך על הרגל (מרגיש כמו movie goer syndrom). אבל אני לא מרגישה כאבים שאני רצה....
    אז זה בעיות בשיווי משקל? פגיעה בעצב?
    אם העצב נפגע אז יכול להיות שזה משפיע רק בהליכון ולא בהליכה מחוץ לחדר כושר?
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    22/04/2009

אין ברירה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנועה אותו סיפור קרה לי

דינה
    02/06/2009

אותה תופעה בדיוק היתה לי. הרגשתי חוסר יציבות בשעת ריצה על הליכון והמצב החמיר עד שנאלצתי להפסיק לרוץ. הייתי אצל נוירולוג - הכל היה תקין. עשיתי בדיקה קשה של שיווי משקל באיכילוב (גורמים לסחרחורת מלאכותית ע"י הזרקת מים לאוזן), והכל היה תקין. חשדתי שהתופעה היא תופעה פסיכולוגית (בגלל שינאתי לריצה, במיוחד על הליכון) - ויצאתי לרוץ בחוץ.לתדהמתי רצתי ללא הפסקה וכמעט שלא הרגשתי חוסר יציבות. היום התחלתי שוב לרוץ מעט על הליכון (אני זקוקה נואשות למזגן שבמכון), אבל לצערי אני אוחזת בידיות ההליכון משך רוב זמן הריצה.הגעתי למסקנה שסיגלתי לי את האחיזה כהרגל. אפילו בהליכה מהירה אני אוחזת. חבלללללללל.מתה להיגמל מההרגל הרע הזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מצליחה להתגבר על זה

אני
    02/06/2009

זה כבר כמעט לא קורה לי! כיביתי את הטלוויזיה שבמכשיר ואני מתמקדת בנקודה אחת על הרצפה וככה את לא רואה שאת זזה וזה בסדר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו