שחרור שריר תפוס ברגל לקראת משחק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחרור שריר תפוס ברגל לקראת משחק
    כדורגלן
    15/08/2007

שלום
    לפני מספר ימים נתפסו שני שרירים במהלך משחק כדורגל : מתחת לישבן מעל הברך, מאחור, וכן מאחור מתחת לברך. תפיסה חזקה שאילצה אותי להפסיק לשחק. השאלה היא האם יש דרך להאיץ את השחרור של זה כי אני רואה שזה משתפר אבל לאט לאט. בנתיים אני עושה ריצות ארוכות קלות, ללא מאמץ, והשרירים בסדר - אבל אם אני מתחיל להאיץ הם מתחילים לאותת. אני פעיל 3-4 פעמים בשבוע בין חצי שעה (ריצת אימון) לשעה וחצי (משחק כדורגל מלא). בן 40, מעט עודף משקל ללא בעיות מיוחדות - -הקייץ הזה טרם נתפסו לי שרירים ואני מתחמם בהדרגה כנדרש. התפיסה הזו היתה באמצע משחק, כאשר הגוף היה חם. איך גומרים עם זה מהר? יש לי משחק חשוב בסוף השבוע
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חימום מקומי, נוגדי דלקת, פיזיותרפיה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    15/08/2007

חימום מקומי נועד להגביר את זרימת הדם לאזור חשם זרוז ההחלמה, וכן הפחתת כאב. נוגדי דלקת מסוג "אדוויל", "נורופן", "ארטופן", "איבופן" - כולם שמות מסחריים לאותו חומר פעיל איבופרופן -מפיגים כאב שרירי טו ביותר מאקמול/ דקסמול, כפי שנמצא במחקרים בנושא. אם זה לא עוזר - לפיזיותרפיסט יש מגוון תרגילים, טכניקות ומכשירים שיכולים לעזור לך...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו