רואקוט ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוט ופעילות גופנית
    מבוהלת
    01/06/2009

שלום
    אני לוקחת רואקוטן כבר 7 חודשים במינון 20 מ"ג ליום. בתקופת הטיפול המשכתי לרוץ כ-40 ק,מ בשבוע. עד לאחרונה הרגשתי מעט חולשת שריר, אבל בחודשיים האחרונים זה הפך לבלתי נסבל ומקשה עליי גם בחיי היומיום אז ביקשתי בדיקת CK. בבדיקה נמצאו רמות של 500!!!
    אני ממש בפאניקה. כמובן שהפסקתי, בהתייעצות עם הרופא, את נטילת הכדור ועשיתי הפסקה של הפעילות עד שמינונו בגוף יירד (כעשרה ימים). שאלתי היא האם גרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך וכיצד עליי לנהל את שגרת האימונים שלי (כאמור, ריצה יומית ותרגילי בטן) מבלי להוסיף על הנזק שכבר נגרם.

אודה על התשובה כי אני ממש בלחץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוט ופעילות גופנית

הוספת תגובה

• התופעה שפירה ואינה מזיקה

ד''ר גל דובנוב-רז
    07/06/2009

עליית CK במטופלי רואקוטן מוכרת וחולפת מעצמה. אין נזק מצטבר עם הפעילות, התיעצי ברופא העור לגבי חידוש התרופה. ניתן לשוב לאימונים בהדרגה ולעקוב אחר CK.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, הרגעת אותי מאוד

גלי
    13/06/2009

אני מטפסת על העצים השבועיים האלו בלי הריצה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו