שחייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שחייה
    נאווה
    20/08/2007

התחלתי לשחות שחיית חזה, אני מרגישה כמעט מיידית קליקים בברכביים כשאני עושה את התנועות אם אני בקושי בועטת אלא רק מזיזה את הרגליים לאיזון הכל בסדר אבל זה מאט אותי. הקליקים פוגעים בברכיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שחייה

הוספת תגובה

• רב הנסתר על הנודע...

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    22/08/2007

כל כך הרבה מידע חסר.... מה גילך? האם כואב גם במאמצים אחרים (מדרגות, הליכה, ריצה), מנוחה, נפיחות, האם עברת אי פעם הדרכת שחיה פורמלית (סגנון שחיה), ועוד... אנא הרחיבי ככל שתוכלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

נאווה
    26/08/2007

אני בת 24, לא עברתי אף פעם הדרכה פורמלית (חוץ מכשההורים למדו אותי לשחות כשהייתי ילדה), אין לי כאבים בפעילויות אחרות וגם כאן זה לא בדיוק כואב אלא מציק ומעלה לי חשש שאני מזיקה למשהו, אין נפיחות ובאופן כללי אני בריאה אבל לא בכושר.

תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשיכי לשחות בהנאה...

ד''ר גל דובנוב-רז
    30/08/2007

"קליקים", במידה ואינם גורמים כאבים, אינם מהווים בעיה, ואת גם אינך מדווחת על חבלה בעבר או כל תלונות שאינן בזמן השחייה.
    בעיטת הרגליים בסגנון החזה בהחלט יוצרת עומס על הברכיים – בעיקר בצד הפנימי, אך כאמור – אם אין בעיה ממשית בברכיים, כפי שנשמע ממך, נראה שאין מקום לדאגה.
    בכל מקרה מומלץ לשפר הכושר, תוך חיזוק שרירי הירך (אופניים למשל), ואולי זה גם הזמן ללמוד חתירה וגב ולהתאמן גם בסגנונות אלה?

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו