לד"ר נעמה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר נעמה
    אלי
    04/06/2009

שלום
    בהמשך לשאלתי מיום27.05.09 , עברתי ניתוח ארטרוסקופיה בברך לפני קרוב לחודש , והרגל נפוחה , הצעת לי ללכת לבדוק אצ רופא משפחה אם יש לי קרישה , הרופא שם את ידו על ברכי ומא רשאין חום אז זה לא קרישה , האם זה הסימן אם יש קרישה או לא ? הנפיחות לפעמים גדולה יעני רגל ימים בהיקף ליד הברך כ5 ס"מ יותר מרגל שמאל ובכף הרגל כ2 ס"מ לפעמים הנפיחות בכף הרגל יורדת לפעמים עולה , שמתי לב כשאני כל הזמן בישיבה עם רגל מורמת אז הנפיחות מצמצמת קצת ובעומס או ישיבה רגילה הנפיחות עולה ? מה זה אומר ? האם אוכל ללכת למיון בלי מכתב מהרופא לבדוק אם יש לי קרישה ? או שיחיבו אותי בתלשום?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לד"ר נעמה

הוספת תגובה

• אי ספיקת ורידים/קריש דם..

ד''ר גל דובנוב-רז
    07/06/2009

הרופא המטפל בבעיות שתארת הוא מנתח כלי-דם - ניתן להתיעץ עמו או אף עם האורתופד שניתח. אפשר לשוב גם אל רופא המשפחה ולתאר שוב בפרוטרוט את תלונותיך.. נהוג לבצע US של ורידי הרגליים כדי לסייע באבחנה.. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו