בעיה בציפורניים בעקבות ריצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה בציפורניים בעקבות ריצה
    ד.
    13/06/2009

שלום. יש לי בעיה מוזרה במקצת: אני רצה 3-45 פעמים בשבוע כתשעה ק"מ מזה כחמש שנים. בכמה מהאצבעות ברגלים מופיעה שלפוחית תחת הציפורן הגורמת לכאבים ולנפילת הציפורן וצמיחת חדשה. בתקופות בהן לא רצתי התופעה נעלמה וכשחזרתי לרוץ התופעה מייד חזרה. החלפתי אין ספור זוגות נעליים אך ללא הועיל. מה ניתן לעשות?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שפשוף מכאני

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    21/06/2009

רק ברגל אחת? סביר שאכן מדובר בלחץ מכאני מהנעל. אולי כל הנעליים שניסית היו במידה קטנה מדי? צריך להשאיר כס"מ וחצי מקצה הבהן עד לקצה הנעל. אולי תראי את זה לרופא עור כשזה קיים, יתכן ויש אבחנה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי בעיה דומה - שטף דם

ליאת
    03/07/2009

חשבתי רק אצלי....
    אני עושה הליכה וברגל ימין הבוהן קבלה שטף דם וכל הצבע השתנה ונראה לי שהיא בסוף תיפול..
    והנעל? נוחה מאד ואין בעיה בכלל.
    יש לי בעיה ספציפית באצבע הזאת והנעלים שלי לא לוחצות ומתאימות לאימום של הרגל...
    חשבתי להחליף ל"קרוקס" כדאי? קראתי שספורט תמיד כדאי לעשות עם נעל ספורט .
    מה דעתך?
    האם בכלל אפשר להפסיק בעיה כזאת?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו