הדרכת ספינינג בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הדרכת ספינינג בהריון
    שיר
    30/06/2009

בוקר טוב,
    בימים האחרונים גיליתי שאני בהריון. אני מדריכת ספינינג, בת 30 הנמצאת רוב השיעור על האופניים וגם מגיעה לדפקים גבוהים יחסית (בשיעור שאני מעבירה אף יכולה להגיע לדופק של כ-180, כאשר הדופק מנוחה שלי סביב49-50). אני מקבלת פניות להעביר עוד ועוד שיעורים ולאור ההריון לא כ"כ יודעת האם להשיב בחיוב, מה מותר ומה אסור והיכן הגבול.
    מחכה לתשובתכם
    תודה ויום טוב
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרכת ספינינג בהריון

הוספת תגובה

• עד כמה שזה מבאס הייתי ממשיך להעביר

יניב
    03/10/2009

את השיעור אבל לא על האופניים. המתאמנים הקבועים שלך יסלחו לך ויבינו את המצב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות בהריון

ד''ר שמי שגיב
    07/10/2009

בעבר היו לא מעט רצות מרתון שרצו ריצה מפרכת זו ואף ניצחו בחודש 3-4 להריון. אם אין בעיות בריאותיות או אין לך היסטוריה של הפלות או קושי בלהיכנס להריון אין שום מניעה שתמשיכי בפעילות. אך במקומך לא הייתי מוסיף מעבר למה שאת כבר עושה. אינך יודעת כיצד גופך יגיב גם לעומס ההריון וגם לעומסים המצטברים מהאימונים. כי יתכן ואת כבר על הקצה אז בשלב כזה לא לוקחים סיכונים אם כמובן הריון זה משהו שהוא חשוב לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כניסה להריון ופעילות גופנית

אושרת
    03/03/2010

שלום
    האם פעילות גופנית מקשה על היכולת להיכנס להריון? האם שרירי בטן חזקים מקשים על קליטת העובר ברחם?
    האם צריך להפסיק להתאמן לגמרי אם ברצוני להרות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו