היד הקדמית והכתף ביד ימין כואבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היד הקדמית והכתף ביד ימין כואבות
    סתיו
    31/08/2007

כתבתי את אותה ההודעה בפורום אורטופדיה ואז ראיתי את הפורום הזה אז אני כותב גם פה, רק שכחתי לציין שאת תוכנית האימונים שלי ואת לימוד ביצוע התרגילים עשה מאמן חדר כושר מוסמך אבל הוא לא משגיח עלי כל אימון אלא פעם בכמה זמן הוא משנה את התוכנית ואז הוא משגיח עלי עד שאני מבצע את התרגילים נכון.

זאת ההודעה שלי מפורום אורטופדיה:
    אני עושה אימוני כושר בבית ועובד על עלייה במסה (היפרטרופיה) ולא העליתי משקלים כבר חודש, וביום מסוים לאחר האימון הייתה לי פעילות מאומצת של הרמת משקלים כבדים (לאחר האימון) ובאימון שהיה אמור להתקיים אחרי שבוע הרגשתי שביד קדמית ובכתף ביד ימין אני לא יכול להרים את המשקלים שיכלתי להרים לפני זה (אבל ביד שמאל כן יכולתי) וגם השרירים כאבו קצת, אז החלטתי לקחת הפסקה מהאימונים לשבועיים ומרחתי משחות שאמורות לעזור ועכשיו השרירים כבר לא כואבים אבל הם עדיין חלשים וטווח התנועה של הכתף קטן יותר, למשל כשאני מרים את הידיים לצדדים בלי משקולות ויוצר את הצורה "T" אז אפשר לראות שביד ימין הכתף עולה אבל רק חלק מהדרך ואת החלק השני השריר שנקרא טרפז עושה וביד שמאל הטרפז מתכווץ אבל קצת ורואים הבדל בין יד ימין לשמאל.
    אני חושב שיש שם דלקת אבל אני לא בטוח, אז אני רוצה לדעת מה זהו מה אפשר לעשות בבקשה אם אפשר לפי הפרטים שנתתי כאן
    סתיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריך בדיקה

ד''ר נעמה קונסטנטיני
    31/08/2007

בדרך כלל כשיש דלקת, הביטוי הוא כאב ולא חולשה: הקושי לבצע את התנועה נובע מכאב, ולא מחולשת שריר. צריך לראות בעיניים מה מדובר - מדריך הכושר שלך, אך עדיף פיזיותרפיסט שיכול להעריך טוב יותר טווחי תנועה וכוח בזויות שונות. אל תשכח - תזונה, מנוחה מספקת ושינה הם מרכיבים חשובים מאוד בבניין השריר. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו