ללירון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ללירון
    ד''ר איתי זיו
    30/08/2009

שלום, אימונים בעצימות כה גבוהה והגעה לכישלון חיובי (RM) כפי שהנך מבצע מתאימים למתאמנים מאומנים במיוחד ולאחר לפחות (!) חצי שנה של אימונים המתבצעים על בסיס קבוע בחדר הכושר . במקרה זה מדובר בתוכניות אימונים מפוצלות (SPLIT SYSTM). ניתן להתקדם באופן מהותי גם ללא הגעה לאימון ברמה כה גבוהה ועם סיוע תמידי של בן זוג לאימון. מכיוון שחסר לי עתה נתונים על הוותק שלך באימון מציע לשקול לבצע לא יותר מ- 4 אימונים בשבוע (תוכנית מפוצלת- AB). במידה ואינך מתקדם חשוב לבדוק ביסודיות את הסיבה לכך עם איש מקצוע. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ללירון

הוספת תגובה

• שלום לך,

לירון
    30/08/2009

שלום ד"ר,
    אני מתאמן שנה וחודש בחדר כושר,מתאמן רציני באופן קבוע וסדיר כ7-8 חודש.עם תזונה והכל.
    עוד נתונים עלי:
    עליתי בתקופת האימונים שלי כ15 ק"ג ו10-11 ס"מ,בעבר היתי בתוכניות עצימות למיניהם ואח"כ הפסקתי וחזרתי לאימוני AB כפי שציינת,אבל אחרי קריאה מעמיקה מאוד התרשמתי מהתוכנית לטובה,והיא מיועדת לאנשים שמשקלי העבודה שלהם נמוכים,ומשקלי העבודה שלי אכן נמוכים,אני מתאמן מעל שנה ואת האמת?לא רואה הרבה שינוי,וזה כי גם משקלי העבודה שלי בהתאם..בגלל זה אני כל כך חושק בתוכנית.

המטרה היא באמת לא להשתגע עם המשקלים אבל יכול לקרות מצב של כשל חיובי,ואני רוצה לדעת עם המצב הזה הוא בעצם דבר שיכול לגרום לפגיעה בגדילה וכמו כן כל נושא הגיוס יחידות מוטוריות,התאוששות מרובה בין כל סט.

מחכה לתשובה ממך ועם יש צורך במשקלי העבודה שלי,אין לי בעיה לרשום.

בכל מקרה אני שוקל 47.8 וגובהי 158.5

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו