ריצות ארוכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריצות ארוכות
    אלי
    09/09/2009

שלום, במשך שלושה חודשים אני מתאמן בריצות למרחק, איני עושה פעילות גופנית אחרת מלבד פשיטות מרפקים וכפיפות בטן.
    בריצה האחרונה שלי (15 ק"מ) לאחר שסיימתי, ביצעתי מתיחות, מקלחת וכו'. לאחר כשעה חשתי כאבים גדולים בצד הלטרלי של ברך שמאל מאחור. כאב שמעולם לא חשתי, בוודאות לא שריר מתוח או משהו.
    לבצע תנועת כפיפה ופשיטה באוויר אין לי בעיה אך לדרוך על הרגל גובל בכאבים גדולים. לאחר מנוחה של שלושה ימים הכאב השתפר אך לאחר יום הליכה חזרו הכאבים ובגדול.
    מומחה לפציעות ספורט אמר לי בשיחת טלפון שלדעתו זה הITB.
    שאלתי היא- מה עליי לעשות? מה עליי לא לעשות? האם כדי לפנות לטיפול? לאיזה טיפול כדאי?
    בימים האחרונים אני עובד רק על חיזוק ה4 ראשי ע"י מכרעים וגומיות, זה לא גורם לי כאבים. האם זה טוב? מה לגבי אופניים? שחייה?
    תודה רבה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריצות ארוכות

הוספת תגובה

• כאבי ברך לטרליים

ד''ר שמי שגיב
    09/09/2009

הברך הינו מפרק המקשר בין כף הרגל ולגב ואגן. מרבית פציעות הברכיים נובעות מליקויים בתפקוד או כף הרגל ו\או הגב והאגן
    סביר להניח שכך זה אצלך. לרוב הפציעה בברך זה רק הביטוי הסימפטומטי לליקויים באזורים אלו.
    אך כמובן אין תחליף לבדיקה יסודית ומקצועית
    לקבל אבחנה דרך הטלפון, לא ממש מקצועי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהליך הטיפול

אלי
    10/09/2009

אשמח אם תפרט לי יותר באיזה הליך טיפולי עלי לנהוג פשוט, הסדר שאני מכיר (לא יעיל במיוחד)
    רופא משפחה, אורטופד, צילום, פזיותרפיה..
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו