כאב באזור הצלע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב באזור הצלע
    אסף מצגר
    19/09/2009

שלום לכם

אני מתאמן בחדר כושר ואינני יודע למה מפני שעד כמה שזכור לי לא קיבלתי שום מכה באזור אך
    לאחר האימון האחרון החל לי לפתע כאב באזור הצלע השמאלית העליונה הקרובה לחלק התחתון של החזה.
    הכאב לא מציק ממש שנשימות רגילות אך בנשימה עמוקה הוא מציק וגם שלוחצים באזור הכאב
    האם יכול להיות שהכאב הזה הופיע ממאמץ יתר באימון? ואם לא מה יכול להיות העניין.

בתודה מראש אסף מצגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב באזור הצלע

הוספת תגובה

• כאב צלעות

ד''ר שמי שגיב
    21/09/2009

כאבי צלעות יכולות לנבוע ממתיחה של שרירי החוליות-צלעות, שרירים קשורים לתנועת החזה בזמן נשימות. כאבים אלו גם יכולים לנבוע ממתיחה של הסחוס בין הצלעות. מתיחות כאלו יכולות להיתרחש גם מהישתלעות או היתעטשות. יש אנשים השוברים צלע מהיתעטשות ולא מרגישים בכך.
    לא פעם גם קורה ששרירי החוליות-צלעות מתקררים כתוצאה מהזעה וחשיפה למזגן או מאוורר.
    לכאבים אלו לוקח זמן להחלים וזאת משום שלא ניתן לקבע את המקום, ושהצלעות נימצאים בתנועה מתמדת בשל הנשימה.
    לרוב טיפול כירופרקטי יכול לזרז את תהליך ההחלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו