//

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• //
    .....
    21/09/2009

אני במצב דיי נואש ומודאג,ומצטער שזה דיי ארוך :)
    אני נמצא בהכנה לצבא ובעוד חצי שנה יש לי גיבוש מאוד חשוב בשבילי.
    אני מתאמן קרוב ל7 חודשים ולפני כארבעה וחצי חודשים התחלתי להתאמן יותר מדי ולהעמיס על הגוף המון וכתוצאה מכך הייתה לי פציעה לא ברורה,כאבים מתחת לברך ימין בצד ימין כאב שבא באמצע הפעילות ומאזנחתי,הגעתי לאוטופד והוא בדק לי את הרגליים עם הידיים על ידי מישוש ואמר שיש לי חולשה בעצמות וצריך לנוח בין שבועיים לחודש,מתי שיעלמו הכאב,התחלתי לחזור לפעילות אחרי שלושה שבועות ומאז אני מתאמן בצורה ממש בינונית לא יותר מ4 קילומטר ועם חימום ומתיחות מאוד קפדניים לפני ואחריי ו3 ריצות בשבוע עם מנוחות ותזונה נכונה.הוא נתן לי גם לקחת נורופן ולמרוח וולטרן שלוש פעמים ביום.
    כשהייתי אצל הרופא באותה תקופה היה לי גם כאב שבא והולך לעיתים רחוקות והוא מתחת לברך שמאל כמוו גיד כזה בצד הימני החיצוני,מחבר בן השריר האחורינ לתאומים בצד ימין ברגל שמאל.
    בקיצור פה ושם ממש לעיתים רחוקות יש לי איזה כאב כזה שבא לשנייה ונעלם באזור הברכיים פעם בכמה ימים ואתמול עשיתי אימון כוח לרגליים ,אימון דיי קשה ,והיום קמתי בבוקר(היה קר בליה) ובכיתה פשוט באמצע הישיבה התחילו כאבים שבאים ממש בקטנה ונעלים מהרסביב ברך שמאל ברגל השמאל ,מצד ימין לברך כאב פנימי כזה ובאותו מקום שציינתי (הגיד) מאוחר הברך.
    הכאבים באים ונעלמים במהירות ולא מרבים להופיע.
    הגעתי לבית,חממתי את המקום עם שקית מים רותחת את שני אזורי הכאב,וגם עשיתי קירור עם קרית קרח בשני אזורי הכאב ושום עם שקית חמה והכאבים דיי נעלמו בזמן הישיבה(בזמן עמידה או פעילות הם לא מורגשים כמעט).
    אולי זה לא נשמע רציני אבל ירדתי בכושר בגלל הפציעה ואני רציתי להתחיל ולהגביר עומסים כדי להיכנס לכושר לקראת הגיבוש ואני מאוד פוחד לגרום נזק וגם פוחד שאצטרך לנוח שוב מספר שבועות(ז פוגע ממש בכושר הגופני),וכיוון שאין לי את האפשרות בשבוע הקרוב להגיע לרופא אני מאוד מקווה להתייעץ איתך כאן ,מה לעשות,האם חייב מנוחה,קירור או חימום של המקום ובאיזה תדירות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    //

הוספת תגובה

• נראה לי שדילגתם עליי,אשמח לתשובה :)

.....
    24/09/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו