כאבים בכף הרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בכף הרגל
    עילום שם
    30/09/2009

אני בת 31
    לפני כ9 שנים עברתי תאונה (נדרסתי בכף הרגל). שלאחריה פיתחתי RSD ברמה נמוכה. כיום אני מתעמלת ורוקדת כמעט כל יום ללא סיבוכים.
    לפני כשבוע בצעתי הליכה ארוכה ויום למחרת החלו לי כאבים שוב בכף הרגל. המקום לא התנפח אך ביום הראשון הייתה לי שם תחושה שוב של הRSD כמו שזכרתי. עכשיו זה כבר נעלם אך עדיין יש לי כאבים בכף הרגל קרוב לאצבע. בלחיצה אני לא מצליחה למצוא את הכאב.
    השאלה שלי היא: האם RSD יכול לחזור פתאום לאחר שנים?
    ואם לא האם מה שאני מתארת מזכיר שברי מאמץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בכף הרגל

הוספת תגובה

• כאבי RSD

ד''ר שמי שגיב
    30/09/2009

בכל טראומה יש למעשה 2 טראומות האחת לרקמות -שרירים, גידים, עצמות והשניה למערכת העצבים, הטראומה הפיזית עוברת אך מה שנותר זה הטראומה העיצבית, הזיכרון. ומערכת העצבים ממשיכה לנהל את הגוף כאילו הוא עדין בטראומה וזאת גם שנים ואף עשרות שנים לאחר הארוע.
    בנוסף , טראומה יכולה לגרום גם לשוק למערכת העצבית היכולה לגרום למערכת העצבית להיות מאוד רגישה לכל גירוי.
    טיפול כירופרקטי חדשני הנקרה NETWORK SPINAL ANALYSIS מאפשר שיקום נירולוגי של מערכת העצבית מהזיכרון הטראומטי , מהמתח והניהול המגננתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו