כאב ברך שמאל...דחוף לי בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ברך שמאל...דחוף לי בבקשה!
    קובי
    11/09/2007

בעקבות טראומה ממכה בברך שמאל הופיעו לאחר תקופה מסוימת כאב עמום כול יום אני חי עם הכאב קרוב לשנה ממצא הMRI מראה שיש עיבוי בגיד הארבע ראשי ללא בצקת בהיקף התהליך..בסיכום: מדובר הפרגמנט קטן שנתלש ללא תזוזה משמעות וללא ממצא תוך מפרקי מיוחד..הכאבים עדין אבל השתפרו ממה שהיו מה שעכשיו הפחד שלי שמופעים לי כאבים בברך ימין הברך הבריאה מה קורה לי??? זה מאוד קשה כול שיגרת חיי נהרסה מה קורה לי שוב אציין שאני אמור לעבור ארטוסקופיה בברך שמאל.
    ולמה ברך ימין הבריאה גם כואבת...אציין שיש לי תנועות מלאות בברכים ללא חריקות או קליקים תעזרו לי בבקשה לצאת מזה??? בתודה קובי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ברוך שובך, קובי

ד''ר גל דובנוב-רז
    18/09/2007

ברוך שובך - תשובתנו מהעבר לא השתנתה, וגם אנו חושבים כי צריך ארתרוסקופיה. כנראה והכאב בברך השניה נובע משינוי דפוס ההליכה/ פעילות שלך עקב הכאב משמאל. רצוי כי תיבדק אצל הארתופד העוקב אחריך באם התלונות מחמירות. אנו מקווים כי ממצאי הארתוסקופיה יניבו פירות טיפוליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו